Feyenoord ziet tafelgast van Dennis te Kloese kiezen voor tijdelijk avontuur in Spanje

1 augustus 2023, 21:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord gaat zich deze zomer niet versterken met Julián Araujo. De 21-jarige linksback van FC Barcelona stond op het lijstje van de Rotterdammers, maar blijft actief in Spanje. De international van Mexico kiest voor een tijdelijk avontuur bij UD Las Palmas.

Zaterdagavond viel de naam van Araujo nog in een livestream van Feyenoord Transfermarkt. Daarin werd besproken dat algemeen directeur Dennis te Kloese een aantal maanden geleden in Barcelona zou hebben gegeten met Araujo. Feyenoord zou in de ex-speler van LA Galaxy een geschikte versterking zien. Of de interesse concreet was, is niet bekend. Maar er kan nu hoe dan ook een streep door Araujo.

Artikel gaat verder onder video

Dinsdagavond maakten Barcelona en Las Palmas bekend dat Araujo komend seizoen op Gran Canaria speelt. Die club promoveerde afgelopen seizoen naar het hoogste niveau in Spanje. Araujo kwam dinsdag aan op het eiland en doorstond zijn medische keuring. Woensdag staat hij voor de eerste keer op het trainingsveld. Daarna wordt hij officieel gepresenteerd als nieuwste aanwinst.

Feyenoord houdt nog altijd rekening met een vertrek van Marcus Pedersen. De belangstelling voor de rechtsback lijkt echter wat minder concreet dan een paar weken geleden. Inmiddels heeft Feyenoord met Thomas Beelen, die werd opgepikt bij PEC Zwolle, een extra optie voor de achterhoede. Araujo stond ook op de radar bij Getafe en Rayo Vallecano. Hij ligt nog tot medio 2026 vast bij Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

laat deze speler maar zitten, of Landskampioen Feyenoord Champions Legae spelen of Las Palmas nietszeggend cluppie, als je voor het laatste kiest ben je niet zeker van je kwaliteiten of je IQ is heel laag, misschien een combinatie van beide

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat het weer een fabeltje was . Veel spelers uit mexico of de mls worden nu dankzij dtk gelinkt aan ons . Weer 1 +1 =2 journalistiek . Net als byv slot . Oh slot gaat dus kokcu gaat mee ,want die 2 zijn close . De sites etc moeten vol

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen