Feyenoord zit met handen in het haar: transfer op de tocht door krankzinnige salariseis

3 juli 2023, 21:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord zit met de handen in het haar. De Rotterdamse club dacht akkoord te zijn met Sebastian Szymanski over een langer verblijf van de Poolse middenvelder in De Kuip, maar volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl is de kans groot dat de wegen van beide partijen deze zomer alsnog scheiden.

Begin vorige maand wist 1908.nl nog te melden dat Feyenoord Szymanski, net als vorig seizoen, voor één voetbaljaargang zou gaan huren van Dinamo Moskou. De clubs zouden het reeds eens zijn over een nieuwe huurovereenkomst, terwijl ook Feyenoord met Szymanski al tot een persoonlijk akkoord zou zijn gekomen. Het management van de 24-jarige aanvallende middenvelder zou nu echter nieuwe eisen op tafel hebben gelegd.

Artikel gaat verder onder video

Volgens 1908.nl heeft Szymanski zijn zinnen namelijk gezet op een nettosalaris van ruim twee miljoen euro voor één seizoen. Een dergelijk honorarium is Feyenoord te gortig, waardoor de landskampioen, ondanks de aanwezigheid van spelers als Javairô Dilrosun, Danilo, Ezequiel Bullaude en Mohammed Taabouni binnen de selectie, voorlopig verder rondkijkt op de transfermarkt. 
 
Szymánski kende afgelopen seizoen een prima debuutjaar voor Feyenoord. Hij kwam veertig keer in actie voor de ploeg van trainer Arne Slot en was daarin goed voor tien treffers. Bovendien verzorgde hij ook nog eens zeven assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

transfernieuws blijft me verbazen..ik zou een goeie spelersmakelaar zijn haha

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

nooit een transfer maken naar een nr 2 uit een competitie alleen een nr.1

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

dan kom je vanzelf bij barca of real madrid uit haha

Oudebinnenweg
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tjsja als onbewezen ventjes van 20 als salarissen eisen van 2+ miljoen euro per jaar kan me voorstellen voor feyenoord dat dit niet te doen blijft. Ze moeten ook een kijken op het 2de nivo van Latin America landen voor pareltjes. Loopt genoeg talent dat door financiele kracht kan worden verleid boven Braziliaanse of argentiniaanse topclubs met een lekker salairs.

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dag Szymanski, alsjeblieft voor je kans die je in Rotterdam hebt gekregen. Nu met zulke eisen komen (als het bericht juist is) is bijzonder zelfzuchtig. Veel plezier in Moskou.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen