'PSV schakelt razendsnel door na kwijtraken Simons en gaat voor Belg van 35 miljoen'

16 juli 2023, 16:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV blijft niet lang bij de pakken neerzitten nadat Xavi Simons zaterdagavond bekendmaakte in te gaan op de aanbieding van Paris Saint-Germian. Volgens clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad schakelen de Eindhovenaren 'razendsnel door' naar Simons' beoogde opvolger: Charles de Ketelaere.

Vrijdag kwam al naar buiten dat de Eindhovenaren interesse zouden hebben in de 22-jarige Belg, die sinds afgelopen zomer onder contract staat bij AC Milan. Op dat moment hoopte de club echter nog op een langer verblijf van Simons. Nu die hoop vervlogen is zou technisch directeur Earnest Stewart de pijlen vol op De Ketelaere richten, zo blijkt uit het bericht dat Elfrink zondagmiddag op Twitter plaatst.

Artikel gaat verder onder video

De Milanezen telden afgelopen zomer nog een bedrag van liefst 35 miljoen euro neer om De Ketelaere over te nemen van Club Brugge. In veertig wedstrijden (veelal als invaller) kwam de aanvallende middenvelder echter niet één keer tot scoren, waardoor zijn eerste jaar in Italië op z'n minst teleurstellend te noemen is. Het contract van de in België als toptalent te boek staande De Ketelaere loopt nog tot medio 2027.

De lange looptijd van zijn verbintenis in combinatie met de stevige transfersom die de Rossoneri een jaar geleden voor hem neertelden maken een definitieve overgang van De Ketelaere vrijwel onmogelijk, schrijft het Eindhovens Dagblad. "Of De Ketelaere op een voor PSV financieel aanvaardbare manier naar Eindhoven kan komen, is afwachten. Technisch directeur Earnest Stewart heeft hem in ieder geval als een van de mogelijkheden op de lijst staan en moet nu razendsnel schakelen, omdat Xavi Simons weg is bij PSV", schrijft de lokale krant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon een huur spelertje niks met 35milj te maken en de statistieken van afgelopen seizoen zien er zeer positief uit zie ik Xavi uitblinker vorige seizoen de ketelaere wissel speler verschil moet er zijn

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Misschien alleen huren voor een seizoen Heeft nogal hoge marktwaarde 35 miljoen Of ik blijft er bij Dat ik die van san Paulo Juan santos een super speler vindt voor de hele Nederlandse top 7 miljoen op te halen kan spits en buiten

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Psv leeft weer op te grote voet als het waar is. Het kan nooit goed beleid zijn . Als je in januari roept dat je rustig aan moet doen,en je gakpo moet verkopen ,en nu weer met geld gaat smijten. Ook al huur je hem ,dat zal gaan met een flinke zak geld

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vreemd gedrag daar bij de leiding van PSV. Afgelopen winterperiode moesten er nog spelers verkocht worden op advies van RvC die een stel lapzwanzen zijn. Van Nistelrooy flink voor paal hebben gezet en zijn loopbaan naar de knoppen hebben gebracht. Een Brands die in Engeland mislukt is schijnheilig en geniepig bezig is en zogenaamd achter de RvC staat. Ze kregen de begroting niet rond en nu moeten ze een speler gaan kopen met een marktwaarde van 35 miljoen. Onbegrijpelijk waar ze nu het geld vandaan halen. Springt de gemeente Eindhoven soms weer bij met een voorschot???

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen