Transfer van Calvin Bassey naar Fulham staat plots op losse schroeven

24 juli 2023, 10:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het is hoogst onzeker of Calvin Bassey binnenkort de overstap van Ajax naar Fulham maakt. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano heeft de Londense club besloten om slechts één in plaats van twee linksbenige centrale verdedigers in te lijven. Fulham is op dit moment ook in gesprek met Mohammed Salisu.

Waar Fulham van plan was om zowel Bassey als Salisu naar Craven Cottage halen, lijkt de Premier League-club van gedachten veranderd. Met Ajax heeft Fulham reeds een akkoord bereikt over een transfersom van 21 miljoen euro. De Engelsen moeten er nog wel uit zien te komen met Bassey zelf, die aanvankelijk niet openstond voor een transfer naar Fulham.

Artikel gaat verder onder video

De onderhandelingen met Bassey zouden zich inmiddels in een vergevorderd stadium bevinden. Fulham hoopt spoedig tot een persoonlijk akkoord te komen, zodat de 23-jarige verdediger deze week nog medisch kan worden gekeurd. Ondertussen praat de Londense club eveneens met Salisu van Southampton, die ook in de belangstelling staat van AS Monaco.

Bassey kreeg afgelopen weekend het advies van Maurice Steijn om de overstap naar Fulham. "Ook vanwege het geld, want als hij gaat, kunnen wij ons behoorlijk versterken. Hij heeft vorig seizoen een heel zwaar jaar gehad. Iedereen krijgt een tweede kans en als hij het beter doet dan een ander gaat hij spelen. Maar de kans is – zeker als we een nieuwe linksback of linker centrale verdediger gaan halen – dat hij niet speelt", zei de trainer tegen De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax wacht net zo lang Dat je Bassey straks niet meer aan de straatstenen kunt verkopen

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het enige wat Ajax te doen staat is Basey beter opleiden, vertrouwen geven, want hij is erg nerveus. En bij mazzel dat hij beter speelt Basey in de winter alsnog kunnen verkopen. Ajax is traag met transfers afwikkelingen.

Figaro
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik weet niet wat jullie voor gevoel hebben maar volgens mij worden de supporters aardig in de maling genomen. Bedrijfstechnisch zal het management gelijk hebben dat je pas kunt uitgeven als je hebt verkocht maar er wordt op geen enkele wijze rekening gehouden dat de supporters komend jaar een fatsoenlijk elftal willen zien voor de duurste kaartjes in Nederland.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen