Woede bij kamp-Heitinga: 'Het is wanbeleid van Ajax, bizar, een carrière van niets'

19 juli 2023, 17:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Rob Jansen heeft weinig vertrouwen in de kwaliteiten van Sven Mislintat. De zaakwaarnemer van voormalig Ajax-trainer John Heitinga toont zich in de podcast KieftJansenEgmondGijp uiterst kritisch op de nieuwe technisch directeur in de Johan Cruijff ArenA.

"Hij heeft een carrière van drie keer niks. Niemand kent die man", foetert Jansen. "Nu gaan er bij Ajax spelers weg en wordt alleen maar gekocht. Je hoort niks meer over de opleiding, niks over talentvolle spelers die bij de selectie komen. Het is wanbeleid. Ze leggen de hele club in de handen van één man (Mislintat, red.) en niemand grijpt in. Het is bizar."

Artikel gaat verder onder video

Jansen spreekt ook zijn verbazing uit over een ontboezeming van Sem Steijn, de zoon van de nieuwe trainer Maurice Steijn. Onlangs verklaarde Sem eind april al op de hoogte te zijn geweest van de interesse van Ajax in zijn vader. Jansen vindt het 'een beetje triest' dat de gesprekken tussen Steijn en Ajax blijkbaar al zo lang liepen.

"Dat zou betekenen, dat meneer Mislintat, de technisch directeur, eigenlijk continu, zowel publiek, als de media, als John Heitinga, de spelers en de directie heeft voorgelogen. Want hij was al lang met een toneelstuk bezig om iemand binnen te halen, die natuurlijk niet kan weigeren. Maurice kan die positie nooit weigeren", aldus Jansen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Rob Jansen heeft 100% gelijk. Ik zeg het al weken. Die Duitser kan niks en heeft helemaal geen netwerk. Een ongelofelijke blunder van Ajax om deze man aan te stellen. Er zijn in NL veel betere te vinden.

DRAAK72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt helemaal mee eens zyn ratten by Ajax

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Rob Jansen kan beter naar zijn eigen functioneren kijken. Van de Beek tijdenlang enorm slecht geadviseerd en hij had Heitinga natuurlijk af moeten raden om op zo'n moment in te stappen als hoofdtrainer bij Ajax.

JimBaarsel14
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat vind ik ook, dat die Duitser er geen kijk op heeft. Ajax, kan en moet een betere aannemen. Maar daar heb ik wel vertrouwen in.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen