Ajax bereikt persoonlijk akkoord met doelwit van 13 miljoen euro

19 augustus 2023, 13:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax is op hoofdlijnen akkoord met Gastón Ávila over een contract tot de zomer van 2028, zo melden bronnen rond Antwerp aan De Telegraaf. De linksbenige Argentijnse verdediger heeft mondeling ingestemd met het contractvoorstel van de Amsterdammers.

Een transfer van Avila naar Ajax is nog geen uitgemaakte zaak. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat gaat de linksback pas bij Antwerp proberen los te weken als Hiroki Ito onhaalbaar blijkt. In Amsterdam begint men langzaam de hoop te verliezen dat de Japanse centrale verdediger overkomt van VfB Stuttgart. Ajax heeft de Duitse club een ultimatum gesteld en wil voor maandag duidelijkheid hebben.

Artikel gaat verder onder video

YouTube: De opvallendste Eredivisie shirts 'Ik wil meteen naar de fanshop van Ajax’

Avila, die in zijn vaderland vanwege zijn felheid en verdedigende kwaliteiten wordt vergeleken met Lisandro Martínez, maakte een jaar geleden voor 4,4 miljoen euro de overstap van Boca Juniors naar Antwerp. De verdediger zou nu voor zo’n 13 miljoen euro op te halen zijn bij de club van technisch directeur Marc Overmars en hoofdtrainer Mark van Bommel.

Maakt Avila de overstap naar de Johan Cruijff ArenA, dan blijft Jorrel Hato waarschijnlijk in het centrum staan. Josip Sutalo, nu nog speler van Dinamo Zagreb, moet zijn verdedigingspartner worden. Slaagt Ajax er alsnog in om Ito te halen, dan schuift Hato vermoedelijk door naar de linksbackpositie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Was net blij dat de schoppertjes weg waren, halen we de grootste schopper van België binnen. Ajax-:DNA? Moet dat nou?

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee, liever niet ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen