'Ajax krijgt belangrijk bezoek uit Engeland; Amsterdammers voeren vandaag gesprekken over Mohammed Kudus'

17 augustus 2023, 13:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Niet Brighton & Hove Albion, maar West Ham United lijkt de nieuwe topkandidaat om Mohammed Kudus over te nemen van Ajax. Volgens transferspecialist Santi Aouna van Foot Mercato heeft Tim Steidten, sportief directeur van The Hammers, vandaag een gesprek met de clubleiding van de Amsterdammers.

De club uit Londen wil maar al te graag een akkoord bereiken over de Ghanese aanvaller annex middenvelder. West Ham ziet in de persoon van Kudus de ideale opvolger van Lucas Paquetá. Laatstgenoemde wordt nadrukkelijk in verband gebracht met landskampioen Manchester City, en West Ham zou zo snel mogelijk een opvolger willen vastleggen.

Artikel gaat verder onder video

Kudus staat er goed op in de Premier League. Eerder leek de Ajacied op weg naar Brighton, waarmee de Amsterdammers een principe-akkoord bereikte over een transfersom van veertig miljoen euro. Kudus kwam er echter persoonlijk nog niet uit met The Seagulls. Of dat wel het geval gaat zijn met West Ham, zal komende tijd duidelijk worden.

Vooralsnog is Kudus dus ‘gewoon’ nog speler van Ajax. De sterkhouder werd door trainer Maurice Steijn opgesteld in de seizoensopener tegen Heracles Almelo en maakte de negentig minuten vol. Vorige week stelde Ajax Kudus een ultimatum en verlangde dat de linkspoot binnen 48 uur tot overeenstemming met Brighton & Hove Albion zou komen. Die deadline verstreek, waardoor het maar de vraag is of de Amsterdammers nog bereid zijn mee te werken aan een transfer van de sterkhouder. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen