Blessure Justin Bijlow kan voor Feyenoord mogelijk gevolgen hebben in onderhandelingen met Luka Ivanusec

20 augustus 2023, 20:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord kent momenteel niet de seizoenstart waar het op hoopte. De Rotterdammers zoeken naar versterkingen en hebben na de blessure van Justin Bijlow weer een hoofdpijndossier erbij. Arne Slot wil koste wat het kost een extra doelman aan zijn selectie toevoegen, wat mogelijk gevolgen heeft op het verdere verloop van de transferperiode bij Feyenoord.

Het aantrekken van een extra keeper zou betekenen dat Feyenoord wellicht minder financiële opties overhoudt op de verdere transfermarkt. De Rotterdamse club hengelen al weken naar de komst van Luka Ivanusec. De creatieve aanvaller is een ontbrekende schakel in de ploeg van Arne Slot. Het is echter de grote vraag of Feyenoord nog wel kan betalen. De oefenmeester gaf op de persconferentie van zondagmiddag aan dat Feyenoord het geld maar één keer kan uitgeven, en dus moeten er keuzes worden gemaakt.

Artikel gaat verder onder video

Doelmannen als Andries Noppert en Nick Olij worden momenteel genoemd als mogelijke versterkingen, en die komen ook niet voor een schrijntje naar Rotterdam. “Te Kloese is nog steeds bezig met Ivanusec. Deze speler wil de club al weken hebben, al lijkt het enthousiasme per week wat verder af te nemen”, schrijft Martijn Krabbendam van Voetbal International. “Dat heeft niet alleen te maken met de lange adem die Feyenoord ervoor nodig lijkt te hebben. Andere opties blijken ook interessant en betaalbaar”, gaat de Feyenoord-watcher verder.

“Niet dat de Kroaat uit beeld is, maar Feyenoord schakelde al wel door in de hoop ergens snel een deal te kunnen sluiten met een speler die creativiteit met zich meebrengt”, valt er verder te lezen. VI meldt dat de club uit Rotterdam-Zuid zaterdagmiddag een bod neerlegde bij River Plate-middenvelder Esequiel Barco, terwijl ook Oussama Idrissi nog altijd een optie is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In Almelo staat ook een goede doelman op doel.

IronKnuckles
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij HHC Hardenberg staat ook een topper onder de lat @Jorick Maats

MichelBrand10
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jij dacht nog een twentenaar naar de kuip ! Mvg een bergentheimer in pernis

Kritische noot
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geen keeper halen en zondags gewoon de keeper van u21 op de bank als 3e keeper . Ivanusec zsm binnen hengelen voor de creativiteit en trauner er weer in ipv beelen , die moet nog veel leren eer hij het feyenoord niveau aankan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen