De Telegraaf komt met nieuwe informatie over Ondrej Lingr en meldt contractueel detail

21 augustus 2023, 23:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord is dicht bij de komst van Ondrej Lingr. De Telegraaf brengt maandagavond naar buiten dat de Rotterdammers uit lijken te draaien op een huurovereenkomst met de middenvelder van Slavia Praag.

Naar verluidt zou er een verplichte optie tot koop zitten aan die toekomstige huurdeal. Volgens De Telegraaf biedt dit een voordeel, omdat Feyenoord dan niet meteen een forse transfersom hoeft te betalen voor de 24-jarige middenvelder. Volgens Voetbal International kost hij circa vier miljoen euro.

Artikel gaat verder onder video

De Tsjech maakte twee seizoenen geleden in de Conference League indruk tegen Feyenoord, waardoor Slot de komst van hem wel ziet zitten. Lingr kwam al bijna honderdveertig wedstrijden uit voor Slavia Praag en is international van het Tsjechische elftal.

Feyenoord kent een slechte seizoenstart en is op dit moment dringend op zoek naar kwaliteitsinjecties. Ondanks dat de ploeg al over redelijk veel middenvelders beschikt (Quinten Timber, Mats Wieffer, Ramiz Zerrouki, Calvin Stengs en Thomas van den Belt), is een extra optie niet verkeerd. De Rotterdammers zijn daarnaast nog altijd bezig met de komst van Luka Ivanusec.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen