Fans Ajax en Feyenoord verbijsterd door nieuw plan van Chris Woerts voor Klassieker

10 augustus 2023, 21:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Chris Woerts raadt Feyenoord en Ajax aan om te onderzoeken of ze een wedstrijd tegen elkaar kunnen spelen in Japan. Feyenoord heeft met Ayase Ueda een Japanner in de gelederen, terwijl Ajax werkt aan de komst van Hiroki Ito. Volgens sportmarketeer Woerts ligt er een commerciële kans voor de Nederlandse topclubs.

"Wat zou het mooi zijn als @AFCAjax Hiroki Ito haalt en dan met @Feyenoord en Ayase Ueda naar Tokio reist voor de Klassieker in Japan als oefenpot. Pure reclame voor de @eredivisie. Net als Real Madrid en Barcelona onlangs deden in Dallas voor meer dan 80.000 toeschouwers! Japan here we come…", schrijft Woerts donderdagavond op Twitter.

Artikel gaat verder onder video

Het klopt wat Woerts zegt: Europese grootmachten spelen regelmatig tegen elkaar in het buitenland. Zo kunnen buitenlandse fans de spelers in actie zien die ze normaal alleen op tv kunnen zien. Maar toch zijn de reacties van Feyenoord- en Ajax-supporters unaniem negatief: zij zien helemaal niets in een Klassieker in Japan.

Een Klassieker in Japan: een goed idee?

Laden...
2294 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ShoutOut
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Helemaal loco die gast. Ga zelf naar Japan met je onzin.

Danny86
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oefenwedstrijd tussen Ajax en Feyenoord in Japan waar ze ook nog eens goed aan verdienen - waarom niet

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom wel buiten misschien geld . Het komt toch nooit goed uit zo ver reizen .

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In ieder geval daar die wedstrijd spelen scheelt wel in supportersgeweld. Mooie reclame voor Nederland en beide teams in Japan. Wie volgt. AZ - Twente in Hongkong. Sparta- Vitesse in Zuid Korea zo gaan we heel de wereld over. Mooi bedacht meneer Woerts, zat dat in die aktetas dat geheim, gooi die dan snel in de sloot Zowel uit die tas als uit je mond komt pure onzin en daar verdien jij nog je geld mee. Wat ben ik toch stom om ook niet eens zo te gaan handelen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen