Feyenoord-fans zijn het eens na beelden van Media Day: 'Wat een sfeermakertje is hij!'

3 augustus 2023, 09:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Feyenoord

Het officiële YouTube-kanaal van Feyenoord plaatste gister (woensdag) een video waarin fans een indruk krijgen van hoe de Media Day eruit zag bij de Rotterdammers. Tijdens deze dag worden er beelden geschoten die gedurende het seizoen gebruikt kunnen worden voor social media content. In de video springt één speler in het oog en dat valt ook op bij de reagerende supporters.

We hebben het hier over Alireza Jahanbakhsh. De aanvaller lijkt naar verluidt niet in de plannen van trainer Arne Slot voor te komen, maar moet volgens de reageerders tóch blijven. De Iraniër lijkt met zijn grappige acties voor een goede sfeer te zorgen in het team. “Ali is een goede jongen. Ik denk dat hij door zijn sociale gedrag en goede positieve instelling belangrijker is in de groep dan velen zouden denken. Geeft altijd honderd procent ook”, reageert een supporter.

Artikel gaat verder onder video

“Wat een sfeermakertje is onze Jahanbakhsh. Is toch goud als hij blijft. Basis of bank, maakt niet uit”, luidt een andere reactie onder de YouTube-video. Dat de vleugelspeler goed in de groep valt is duidelijk te zien in het filmpje. Supporters zijn het daarom met elkaar eens. “Ali moet blijven” en “Ali is goud” valt vaak te lezen in de reacties.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heb liever dat hij goed speelt dan dat hij alleen sfeer maakt.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou de mensen die feyenoord live zien ( inde kuip of op trainingen), hebben dit filmpje niet nodig om dit te weten. Volgens mij zei ik het hier nog op maandag na de wedstrijd tegen benfica

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen