'Feyenoord heeft beet en haalt Idrissi terug naar Nederland'

18 augustus 2023, 12:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Oussama Idrissi mag zich spoedig speler van Feyenoord noemen. Volgens 1908.nl heeft de Marokkaanse buitenspeler een akkoord bereikt met de Rotterdamse club, dat hem opnieuw lijkt te huren van de Spanjaarden. De buitenspeler zal vermoedelijk snel aansluiten bij de regerend landskampioen.

Het was duidelijk dat Feyenoord nog graag een buienspeler wilde toevoegen aan de selectie. Idrissi was daarvoor al een langere tijd in beeld, maar ook de naam van Luis Sinisterra viel in het Maasgebouw. Nu Idrissi lijkt de gaan komen, is de kans klein dat Feyenoord de Colombiaanse vleugelflitser ook nog gaat halen. De Rotterdammers zijn zoals bekend ook nog in de markt voor Luka Ivanusec, die over moet komen van Dinamo Zagreb. De komst van de Kroatisch international hopen de Rotterdammers zo snel mogelijk af te ronden.

Artikel gaat verder onder video

Idrissi lijkt in ieder geval eerder gepresenteerd te worden bij Feyenoord, dat hem vermoedelijk opnieuw zal huren van Sevilla. De linksbuiten heeft zelf in ieder geval een persoonlijk akkoord bereikt met Feyenoord. De Rotterdamse club moet de deal nog wel afronden met de Spanjaarden, maar dat wordt gezien als slechts een formaliteit. Vorig seizoen kwam Idrissi ook uit voor Feyenoord. Destijds maakte de aanvaller vooral in de tweede seizoenshelft een sterke indruk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Was goed bezig de laatste maanden dus prima

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Misschien moet een Feyenoord het maar even uitleggen. De kans dat Sinisterra terug zou komen is gering, aangezien hij veels te veel geld zou kosten. Maar de komst van Idrissi snap ik niet. Je haalt toch Ivanusec binnen als linksbuiten en hebt dan Paixão als back-up? Waar is Idrissi dan voor nodig?

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Misschien dat Ivanusec dan toch voor het middenveld zal komen? Of Isrissi als wisselspeler, brengt mijn inziens toch te weinig voor een basisplek.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk toch Idrissi als backup voor Paixao en straks Ivanusec op 10 met backup Stengs/Timber.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Paixão kan ook op rechts . Je hebt dus met de komst van beide spelers alles dubbel bezet . En dat is wel prettig met alle wedstrijden die komen . Je basis en je bank verschillen dan niet zoveel van niveau . En je kan dus op het einde van een wedstrijd wat meer . . Dilrosun zal denk ik nu ook wel vertrekken . Sini was gewoon een beetje vissen en nooit echt een target .

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zonde van de centen

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Komt er dan een Kroaat???? de 19 jarige heeft al een medische keurig gedaan bij een andere club dus valt al af. Als ze zaterdagavond winnen dan zullen ze wel weer eisen dat Ivanusec pas mag komen als ze de volgende ronde gespeeld hebben. Er vallen zoveel namen bij Feyenoord dat je er bijna in gaat geloven en ze twee volwaardige eredivisie teams kunnen samenstellen.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

is er nou werkelijk geen andere optie dan idrissi?!?!?!? wat een armoede

Hansklok
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Armoede? Met deze speler het kampioenschap gepakt, CL bereikt en mogen genieten van prachtige goals en beslissende assistent na een lange weg van in vorm komen en blessure leed. En trouwens, je profiel foto is armoedig! Is dat jou vies blank gezichtje?

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ga goochelen hanskneus

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen