Feyenoord-vertrek Marcus Pedersen lijkt kwestie van tijd; aanbod ligt iets onder de gestelde vraagprijs

17 augustus 2023, 10:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De kans dat Marcus Pedersen dit seizoen nog speler van Feyenoord is, wordt alsmaar kleiner. Eerder werd bekend dat de rechtsback geniet van concrete belangstelling vanuit de Italiaanse Serie A. Eerst meldde Torino zich, maar nu lijkt Sassuolo er vandoor te gaan met de Noor.

Volgens het goed geïnformeerde 1908.nl ligt Sassuolo op ‘poleposition’ voor de handtekening van de rechtervleugelverdediger. De desbetreffende club pakt, in tegenstelling tot Torino, wél door en heeft naar verluidt een contract van vijf jaar klaarliggen voor Pedersen. De 23-jarige verdediger zou een vertrek naar Italië ook wel zien zitten.

Artikel gaat verder onder video

De Rotterdamse club zou een bedrag van zeven miljoen euro verlangen voor de Noor. Het eerste bod van Sassuolo zou echter ietsjes lager uitvallen. De club bood een bedrag van om en nabij vier miljoen euro, weet 1908.nl. Feyenoord en de nummer dertien van het afgelopen Serie A-seizoen onderhandelen momenteel verder over de rechtsback.

Na de terugkeer van Bart Nieuwkoop is Pedersen op de bank terecht gekomen. Na gesprekken hebben de Rotterdammers aangegeven dat de Noor mag vertrekken naar een nieuwe club. Pedersen kwam in de transferzomer van 2021 voor een bedrag van ongeveer één miljoen euro over van Molde FK, en speelde tot dusverre 88 wedstrijden voor de Rotterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

7 miljoen vragen en 4 miljoen aangeboden krijgen. Gaat te goed bij Feyenoord met cadeautjes uitdelen als ze daar intrappen. Ach we hebben toch geld genoeg dus wat maakt die 3 miljoen uit.

Nasalis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou dat ook niet 'iets onder' noemen. Het is net iets meer dan de helft.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gaat Feyenoord ook niet doen .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen