Gertjan Verbeek walgt van Michiel Kramer: 'Het is gewoon bij het belachelijke af'

20 augustus 2023, 17:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Gertjan Verbeek heeft geen goed woord over voor de manier waarop Michiel Kramer zijn doelpunt vierde in de thuiswedstrijd tegen AZ. De aanvoerder van RKC Waalwijk schoot zijn ploeg vanaf de stip op voorsprong en sprintte vervolgens naar het uitvak terwijl hij bewegingen maakte voor zijn geslachtsdeel.

“We hebben een voorbeeldfunctie, we hebben er afspraken over gemaakt. Dit had de scheidsrechter kunnen bestraffen met geel. Waarom doe je dit?”, vroeg Verbeek zich af bij ESPN. “Waarom provoceer je? Je schiet de bal goed binnen, je staat 1-0 voor en dan doe je dit tegenover een vak met mensen met kinderen… Het is weer een actie van Kramer die je moet veroordelen. Het is gewoon bij het belachelijke af. Je provoceert een tegenstander, waarom? Moet die wedstrijd dan weer gestaakt worden? Ik vind het stuitend van Kramer. Je hebt een voorbeeldfunctie, stop er nou eens mee. Juich gewoon op een normale manier.”

Artikel gaat verder onder video

Volg de tweede helft tussen RKC Waalwijk en AZ in ons live verslag!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TysonsDDK9life vd Steen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik wed dat hij een weddenschap het lopen door zo te juigen zodat er weer heel de week over geschreven kan worden. Wat een broodje Kroket verhaal.

Michel69
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is ook echt belachelijk natuurlijk en dan ook nog weer een trainer die bang is dat een speler geschorst gaat worden en dan net doet of hij gek is en het goed praat hoezo het goede voorbeeld geven en Kramer zal hij wel niet bij de strot grijpen want die is 3 koppen groter dan Younes😂😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen