Huub Stevens weet na twee wedstrijden genoeg: 'Ik vind dat echt een openbaring'

12 augustus 2023, 09:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Huub Stevens heeft hoge verwachtingen van Isaac Babadi. Het achttienjarige talent van PSV is het seizoen sterk begonnen en maakt vooralsnog deel uit van de ideale elf van Peter Bosz. Zowel in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord (0-1 winst) als in het duel met Sturm Graz in de voorronde van de Champions League (4-1 winst) verscheen Babadi aan de aftrap.

Het zou Stevens niet verbazen als Babadi de nieuwe Xavi Simons wordt. Simons streek vorig seizoen neer in Eindhoven en groeide uit tot dé revelatie van het Eredivisie-seizoen. "Ik vind dat echt een openbaring bij PSV. Zijn bijzondere techniek, hoe hij heel snel vanuit het middenveld voor de goal komt en dan ook nog doelgericht is. Er zijn veel spelers met een goede techniek, maar die niet doelgericht zijn. Hij heeft beide. Mooie speler", aldus Stevens in het Algemeen Dagblad.

Artikel gaat verder onder video

YouTube: Voorspelling: dit wordt de kampioen van de Eredivisie!

Karim El Ahmadi verwacht het nodige van een andere PSV'er: Noa Lang. "Hij is een steeds mooiere speler geworden om naar te kijken. Dat komt door de verrassing: je weet nooit wat je krijgt en hij kan altijd iets creëren. De Nederlandse Neymar? Nou, hij heeft qua stijl en met zijn dribbel best veel van hem weg, al is Neymar nog weer sneller en beter natuurlijk."

Siem de Jong speelde bij Ajax een tijdje samen met Lang. "Toen was hij al onvoorspelbaar, haha. Maar hij heeft zich heel knap ontwikkeld, tot Oranje aan toe. Ik ben benieuwd of dat Jorrel Hato komend seizoen ook gaat lukken bij Ajax. Hij is nog heel jong, maar heeft ontzettend veel potentie als linksbenige centrale verdediger. Verder ben ik inderdaad ook benieuwd naar Babadi."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het lukt PSV toch altijd leuke spelers uit de hoge hoed te toveren: Madueke, Vertessen, Bakayoko, Simons nu Babadi prima beleid van PSV.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij doet het prima . Maar laten we nu eens afwachten ,en niet teveel druk leggen op hem .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen