Kian Fitz-Jim kan Ajax tijdelijk verlaten voor andere club in Eredivisie

25 augustus 2023, 22:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Kian Fitz-Jim kan Ajax tijdelijk verruilen voor Excelsior, zo melden bronnen aan Voetbal International. De Rotterdammers willen de twintigjarige middenvelder in de slotweek van de zomerse transferperiode op huurbasis overnemen.


Fitz-Jim wil de belangstelling van Excelsior niet bevestigen, maar staat wel open voor een tijdelijk vertrek bij Ajax. "Ik ben Amsterdammer, heb het heel goed naar mijn zin bij Ajax, maar in de Eerste Divisie heb ik niet heel veel meer te leren", vertelt hij na de wedstrijd tegen SC Cambuur (4-2).

Artikel gaat verder onder video

Namens Jong Ajax heeft Fitz-Jim inmiddels 88 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie gespeeld. "Uiteindelijk wil ik bij Ajax de stap naar het eerste maken, maar daar is nu veel concurrentie. Dan zou een verhuur een goed idee kunnen zijn, als de club het daar ook mee eens is."

Het contract van Fitz-Jim bij Ajax loopt na dit seizoen af. Vertrekt de middenvelder op huurbasis, dan zal dat naar verwachting gepaard gaan met een verlenging van de verbintenis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ik Fitz-Jim was en die andere Jong Ajax talenten (hoewel deze lichting niet goed genoeg is) ging ik meteen weg naar een andere club. Bij Ajax zal Fitz-Jim geen kans krijgen, kijk ook maar naar Ünüvar. De jaren verstrijken en ouder worden ze ook, dus.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan zijn ze toch nog niet goed genoeg.. Hato stond er vanaf minuut 1 meteen. De andere hebben minuten gehad maar daar niets laten zien. Lekker even verhuren en laat het dan maar zien.

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eerst maar beginnen geen fouten te maken in jong AJAX . Jim dan kom je er wel

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is ook geen speler voor ajax komt veel te veel te kort

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen