Ogen van Geertruida spuwen vuur richting Lang, maar slechts voor heel kort

4 augustus 2023, 21:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Een opvallend opstootje tijdens de slotfase van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV. Lutsharel Geertruida was woest op Noa Lang na een onderling duel op het middenveld. De twee spelers stonden met de hoofden tegen elkaar en kregen allebei, zoals de nieuwe regels voorschrijven, een gele kaart van arbiter Allard Lindhout. De ruzie was snel vergeven en vergeten, want Geertruida en Lang gaven elkaar een knuffel. De aanvaller van PSV zei nog iets tegen de aanvoerder van Feyenoord, die hij kent van het Nederlands elftal.

© ESPN
© ESPN

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Brabodrent
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja dat krijg je als je er een "thuiswedstrijd" van maakt. Misschien een bekerfinale of supercup waar Feijenoord speelt in de Arena doen. Als Ajax speelt in de Kuip. Als ze tegen elkaar spelen zonder publiek .

Yolo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoezo "thuiswedstrijd".... De JC schaal wordt gespeeld in het stadion van de kampioen. Dus als PSV ook een "thuiswedstrijd" wilt spelen dan moeten ze kampioen worden. Want je doet nu net of de KNVB Feyenoord voor trekt. En los gezien van dat is de Kuip het mooiste stadion van Nederland dus moeten eigenlijk alle finales daar gespeeld worden....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen