Perez, Been en Van Dongen stomverbaasd na zien beelden: 'We dachten dat het Geertruida was!'

5 augustus 2023, 09:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Yankuba Minteh was vrijdagavond verantwoordelijk voor de laatste actie van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV. De invaller sprintte naar achteren en voorkwam met een vliegende tackle dat Yorbe Vertessen een vrije doortocht had richting het doel. De analisten van ESPN waren verbaasd dat Minteh zo'n ingreep in zijn mars had.

"Ik dacht dat het Geertruida was", zei Mario Been, waarna Milan van Dongen reageerde: "Wij dachten allemaal dat het Geertruida was." Kenneth Perez: "Wij liepen naar boven toen het gebeurde. Ik dacht: wauw, weer een goede verdedigende actie." Later zagen ze de beelden terug en merkten ze dat niet Geertruida, maar Minteh verantwoordelijk was voor de verdedigende actie. Minteh moest de ingreep wel doen, want Justin Bijlow was meegekomen bij een corner. Daardoor was het doel leeg en had Vertessen de 0-2 kunnen maken. Nadat Minteh de bal speelde met zijn tackle, floot Allard Lindhout voor het einde van de wedstrijd.

Artikel gaat verder onder video

YouTube | Arne Slot: 'Hij was met afstand de beste man van het veld'

Been denkt dat Minteh goed wegkwam: "Ik ben blij dat hij de bal raakt. Dit was een kamikaze-actie." Perez vindt het echter belangrijk om de pijlsnelle aanvaller een compliment te maken. "Dit is wel hardheid. We zeggen weleens dat we in Nederland allemaal lief zijn. Hij raakt de bal. Natuurlijk, als hij de bal niet raakt is het gewoon een blinde tackle en krijg je rood. Maar hij raakt de bal, dus dan moet je ook kunnen zeggen dat het gewoon echt een geweldige tackle was. Het doel was leeg, dus hij moest wel. Nu was het maar de vraag of Vertessen het doel had geraakt, maar goed", lachte Perez, die al vaker liet blijken geen groot fan te zijn van de Belg.

© ESPN

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

wilhelm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Meneer Perez moet eens op houden met ze negatieve gezwam van hem ,want zo langzamerhand word je die vent gewoon beu met zijn commentaar .Je moet eens positief reageren maar hij denkt dat hij het voetbal heb uit gevonden ,net als die dweil van v.d. Vaart die word je ook helemaal zat met zijn gelul over Ajax .Gewoon de zaak belichten hoe he is en geen verhaaltjes bedenken Willem

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

hij maakt het voor hem en ons een beetje te persoonlijk, lijkt op frustratie waarschijnlijk dat hij het zelf never- nooit zover heeft kunnen schoppen, speelde voetbal in die tijd met een samengestelde bal met vetertjes dus wat moet ie nou?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen