'PSV en Bayern bespreken laatste details over deal met Malik Tillman; Eindhovenaren bedingen koopoptie'

6 augustus 2023, 22:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV is heel dicht bij de komst van Malik Tillman. De doorgaans goed betrouwbare Florian Plettenberg meldt zondagavond dat de Eindhovenaren op dit moment de laatste details bespreken met Bayern München. Ook meldt de journalist van de Duitse tak van Sky Sport enkele bedragen en contractuele zaken die te maken hebben met de deal.

Plettenberg schrijft ten eerste dat PSV en Bayern München bezig zijn met de laatste onderhandelingen over de beoogde opvolger van Xavi Simons. Daarna meldt de Duitser dat er nog drie bijzonderheden zijn over de transfer. Zo gaan de Eindhovenaren een koopoptie bedingen op de 21-jarige middenvelder, die voor één seizoen gehuurd moet gaan worden. De leenvergoeding zou naar verluidt ongeveer één miljoen euro kosten.

Artikel gaat verder onder video

Mocht de samenwerking tussen PSV en Tillman goed bevallen, krijgen de Eindhovenaren de optie om de middenvelder voor een bedrag van twaalf tot veertien miljoen euro definitief in te lijven. Afgelopen jaar werd Tillman door Bayern München verhuurd aan Rangers FC, waar hij uitgroeide tot ‘een van de beste spelers’ van de Schotse competitie.

De Amerikaanse middenvelder wordt gezien als de opvolger van de naar RB Leipzig vertrokken Xavi Simons. Op dit moment wordt die rol ingevuld door de achttienjarige Isaac Babadi, die tijdens zijn debuut in de Johan Cruijff Schaal een goede indruk achterliet. De verwachting is echter dat Babadi naar de bank zal verhuizen als Tillman naar PSV komt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En ze weer grond verkocht ofzo in eindhoven

Oudebinnenweg
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Sangare die telt inmiddels voor 3 man op de salarispost. Die blijft natuurlijk niet voor niets steeds een jaar langer. Hetzelfde voor die keeper kan nog wel doorgaan. Deze jongen van bayern huren kost al 1 miljoen euro. koopoptie voor 12-14 miljoen. En Aster van Wolfsburg? minimaal 12/13 miljoen. En debast nog? minimaal 15 miljoen.En maar halen.. hebben inmiddels een salarispost te vergelijken met Ajax in de hoogtijdagen Cl 2018/2019 maar dan zonder de grotere commerciele inkomsten, zonder cl inkomsten en zonder de grote verkopen. Waar sterkhouders steeds verden verleid tot 1 extra jaar in ruil voor salarisverhoging.Als ze dit jaar geen kampioen worden moet brainport ofwel gemeente bijspringen om direct faillisement af te wenden!. Stort het weer ineen in Eindhoven het financiele kaartenhuis net zoals in 2012.

Oudebinnenweg
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daarom je kunt hoog spel blijven spelen wat Psv doet financieel zolang je krachtige financiele partners achter je hebt staan als Brainport waarin o.a. Vdl,Philips and Asml zitten. Zonder dit sponsorschap kon je echt vergeten dat Psv dit soort kan blijven doen jaar in jaar uit zonder kampioenschap en zonder Cl en zonder jaarlijkse verkopen, op een paar uitzonderingen na waar de grootse verkopen nog allen of ex feyenoorders of ajaxieden waren wat de boel nog penibeler maakt voor Psv, buitenlanders leveren dit niet op. En dit al voor het zesde jaar op rij. De enigste reden is dit sponsorschap dit red Psv keer op keer en zorgt dat ze kunnen blijven investeren. Vermogen opbouwen zoals dit wel noodzakelijk is in Rotterdam en Amstermdam is niet van Toepassing in Ehv. Elke Euro die binnenkomt daar die wordt al dubbel uitgegeven nog voordat het op de rekening staat. Dit gedrag kun je dus alleen maar volhouden met suikerrroompjes in de vorm van brainport. Bayern heeft Audi voor. Etc. Feyenoord zou zich dit soort gedrag niet kunnen veroorloven dat zou de rvc niet toestaan. Zoals dat ook een beetje in de normale wereld zou toegaan... een normale loonarbeider... ineens in een mercedes.. jeweetwel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen