Riechedly Bazoer draait 180 graden en neemt opmerkelijk toekomstbesluit

2 augustus 2023, 08:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Riechedly Bazoer wil deze zomer toch bij AZ blijven. De 26-jarige verdediger annex middenvelder diende vorige maand nog een transferverzoek in, maar is 180 graden gedraaid. Dat komt omdat er nu een stuk meer perspectief is op een basisplek bij AZ.

Vorig seizoen kwam Bazoer tot slechts 488 minuten voor AZ, verdeeld over 25 wedstrijden. Hij heeft goede hoop dat het er volgend seizoen meer zullen zijn. "Iedereen weet wat ik in de media heb geroepen, maar het kan snel gaan in het voetbal. Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer maar ook met Max Huiberts", vertelt de zesvoudig Oranje-international bij ESPN over zijn contact met de technisch directeur van AZ.

Artikel gaat verder onder video

"Daarin is aangegeven dat mijn perspectief natuurlijk is toegenomen. Mede door het vertrek van Reijnders en Beukema. Ik speel nu wel in de achterste linie, maar we zien wel hoe het gaat lopen", aldus Bazoer. "Het klopt dat ik het liefst een transfer wilde maken als ik niet zou spelen. Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik graag wil spelen."

Bazoer bevestigde op 9 juli aan het Noordhollands Dagblad dat hij een transferverzoek had ingediend om AZ na een jaar alweer te vertrekken. "AZ moet eruit komen met die club, dan kan ik pas weg. Alle partijen moeten tevreden zijn", zei hij toen wel. Het contract van Bazoer in het AFAS Stadion loopt nog twee jaar door.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

brobbey krijgt meer kanzen bij ajax als bazoer toen hij bij ajax zat..ergens hebben ze hem afgeserveert en bazoer probeert hogerop te spelen maar eigenlijk is alles een stapje lager als ajax

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bazoer is een net niet speler .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen