Bazoer wil na één seizoen alweer weg bij AZ: 'Ik heb een transferverzoek ingediend bij de club'

9 juli 2023, 11:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Riechedly Bazoer (26) wil na één seizoen alweer vertrekken bij AZ. De middenvelder stapte een jaar geleden over van Vitesse naar de Alkmaarders, maar kon geen vaste basisplaats veroveren. En dus heeft hij een transferverzoek ingediend voor deze zomer en is er al een geïnteresseerde buitenlandse club.

Daarover bericht het Noordhollands Dagblad. Mede door blessureleed van Bazoer en de uitblinkende concurrentie bij AZ kon de zesvoudig international in zijn eerste seizoen in Alkmaar zich niet in de basiself spelen. Gedurende het seizoen liep het enfant terrible keurig in de pas, maar nog zo’n seizoen als stand-in ziet Bazoer duidelijk niet zitten.

Artikel gaat verder onder video

“Ik heb een transferverzoek ingediend bij de club”, vertelt hij namelijk tegenover het regionale medium. “AZ moet eruit komen met die club, dan kan ik pas weg. Alle partijen moeten tevreden zijn.” De belangstelling komt vanuit een nog onbekende buitenlandse club. Vorig seizoen was er ook veel binnenlandse belangstelling: onder anderen Arne Slot heeft eerder met Feyenoord interesse in hem getoond.

Gezien de concrete belangstelling van AC Milan in Tijjani Reijnders is het de vraag of AZ wel wil meewerken aan een overgang, of dat Bazoer in beeld is bij coach Pascal Jansen om die vacature te vervullen. In zijn eerste seizoen bij AZ kwam Bazoer tot 25 officiële duels, waarvan het grootste deel als invaller. Scoren of assist geven deed hij niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Was destijds ook een hele rare transferkeuze van hem om van Vitesse naar AZ te gaan, terwijl er volgens berichten vele clubs in het buitenland interesse hadden.

Maafushi
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat waren niet de clubs waar hij naartoe wilde. Bij AZ kon hij zich Europees in de kijker spelen maar dat is niet gelukt.

xSander
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is en blijft een rare kwast. Hopt van club naar club als het hem niet meer bevalt en luistert naar niemand.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat ben ik blij dat hij niet voor feyenoord koos vorig jaar . Eigenlijk best jammer dat deze gozer met zijn kwaliteiten het er niet uithaalt

Maafushi
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het was een goedkope gok van AZ. Maar hij begon met een achterstand en raakte geblesseerd toen er kans op speeltijd kwam.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik volg de eredivisie ook . Ondanks zijn blessures heeft hij ook gewoon weinig laten zien . Bij spelers die terugkomen van blessures ,zie je vaak wel de wil en kwaliteit . Die heb ik bij bazoer niet gezien . Terwijl hij bij vitesse genoeg heeft laten zien het wel te kunnen . Het zegt dus trouwens wel iets dat hij weg wil .

Maafushi
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij wil weg omdat hij de concurrentiestrijd niet aandurft met jongere talenten. Heeft inderdaad niks laten zien op de momenten dat hij wel speelde. De woestijn of Turkije zal zijn volgende bestemming wel worden.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat jij zei bedoel ik dus . Wil gewoon niet vechten .

jerommeke1973
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Grote strik erom en tot ziens. Die gozer heeft totaal geen mentaliteit

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen