Tadic staat na dikke zege op FC Twente ook stil bij Ajax

24 augustus 2023, 23:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Talpa

Dusan Tadic (35) houdt warme gevoelens over aan zijn periode bij Ajax. De captain blikte na de zege van Fenerbahce op FC Twente (5-1) terug op zijn periode in Amsterdam, waar hij deze zomer plotseling vertrok.

“Ajax blijft een van de beste clubs in Europa, maar is er veel gebeurd. Ze hebben tijd nodig om te bouwen. Maar het is moeilijk om tijd te krijgen bij Ajax”, vertelde Tadic, die wel hoopt dat de beleidsbepalers in de Johan Cruijff Arena de tijd krijgen en succes gaan hebben. “I cross my fingers", hoopt hij op een goede afloop voor de Amsterdammers.

Artikel gaat verder onder video

Na vijf jaar Amsterdam is het voor Tadic wel even omschakelen in Istanbul. “Of ik Ajax mis? Natuurlijk. Ajax is een deel van mijn leven en ik houd Ajax voor altijd in mijn hart.” Als de verslaggever de uitslag van Ajax bij Ludogorets laat zien (1-4), verschijnt er een glimlach op het gezicht van de Serviër. “Nice. Ik had het verwacht, maar garanties heb je niet in het voetbal. Als Ajax wint, ben ik blij.”

“Het is moeilijk om Ajax met Fenerbahce te vergelijken”, vervolgt Tadic. “Ik heb vijf jaar bij Ajax gezeten, dan is het moeilijk te vergelijken. Het zijn beide geweldige clubs en ik heb het hier naar mijn zin. De mentaliteit in Turkije is vergelijkbaar met die in Servië”, aldus de captain van Fenerbahce. “De fans zijn ook ongelofelijk. De stad is geweldig. Ik ben blij om hier te zijn.”

Ook werd Tadic gevraagd naar FC Twente, waar hij eveneens een verleden heeft. “Daarom juichte ik niet na mijn doelpunt, zeker niet. FC Twente is een van de clubs waar ik heb gespeeld en heb daar mooie jaren gehad. Ook dat zal altijd onderdeel blijven van mij.” Met Fenerbahce won hij met 5-1 van de Tukkers, mede door een penalty van Tadic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou, Tadic, het grootste deel van voetbalminnend Nederland heeft jou niet gemist. Je was er weer met je uitgestreken hoofd en je gebaartjes en je maniertjes. Logisch dat Steijn je weg wilde.

Flamingo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Helemaal mee eens. Naaiertje eerste klas.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Swiebertje, jij bent toch maar een nep Swiebertje, jij bent niet eens het kleinste deel van voetbalminnend Nederland laat staan het grootste deel, dus zeik niet zo. Ajax en Tadic for ever.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tadic is gewoon smeerkees als het even tegen zit wegwillen bij je grote liefde zoals je dat zelf meerdere keren zei !! We zijn wel van je gigantische salaris af oke maar je bent er zelf ook niet minder van geworden , je heb bij mij afgedaan hoop je ook nooit als jeugd trainer in Amsterdam te zien .😡😡

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen