Ten Hag tankt geen vertrouwen en slaat met Manchester United modderfiguur in oefenwedstrijd

23 augustus 2023, 19:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Manchester United heeft woensdag een slecht gevoel overgehouden aan een oefenwedstrijd tegen Burnley. De ploeg van manager Erik ten Hag ging namelijk met 0-3 onderuit tegen de promovendus. Donny van de Beek maakte zijn opwachting aan de zijde van the Red Devils.

Ten Hag speelde achter gesloten deuren tegen Burnley, de ploeg van manager Vincent Kompany. De Nederlander besloot om vanuit het eerste elftal Hannibal Mejbri, Scott McTominay, Facundo Pellistri, Anthony Martial en Donny van de Beek mee te laten doen. Ook was er speeltijd voor de ervaren Jonny Evans. Hij houdt zijn conditie op peil bij United, maar is inmiddels met de club in gesprek over een contract.

Artikel gaat verder onder video

Evans kon echter niet voorkomen dat Burnley er met een dikke 0-3 overwinning vandoor ging. Dat zal niet voor veel vertrouwen zorgen aan de kant van Ten Hag. Hij opende de competitie namelijk met een moeizame 1-0 overwinning op Wolverhampton Wanderers. Daarna werd er met 2-0 verloren op bezoek bij Tottenham Hotspur. Voor de interlandperiode speelt United nog tegen Nottingham Forest (thuis) en Arsenal (uit).

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik had al eerder de verwachting uitgesproken dat Ten Hag het niet langer meer coach van ManU is. Ik hoop ook voor Onana. Ik heb niet met hen te doen. Beiden zijn arrogante kwiebussen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen