Trainer Dinamo Zagreb zorgt voor optimisme bij Feyenoord met uitspraak

6 augustus 2023, 08:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Instagram

Luka Ivanusec lijkt op weg naar Feyenoord. De sterspeler van Dinamo Zagreb ontbrak zaterdagavond in de basiself voor de competitiewedstrijd tegen HNK Gorica, al viel hij na een klein uur spelen wel in. Trainer Igor Biscan zei na afloop Ivanusec 'te gaan missen'.

De woorden van Biscan vormen de eerste bevestiging dat Ivanusec op weg is naar de uitgang. Feyenoord werkt al langere tijd aan zijn komst en gaat volgens de Kroatische journalist Izak Ante Sucic een bedrag van acht tot tien miljoen euro betalen. Voor Ivanusec zou een vijfjarig contract klaarliggen in De Kuip.

Artikel gaat verder onder video

Dinamo speelde zaterdag 0-0 tegen Gorica. Zonder Ivanusec was het moeilijk om kansen te creëren. "We zijn erg afhankelijk van hem, maar niet alleen van hem. We moeten wellicht geen conclusies trekken op basis van deze wedstrijd. We moeten bijvoorbeeld zien hoe Kaneko het gaat doen (deze week werd bekend dat Takuro Kaneko wordt gehuurd van Hokkaido Consadole Sapporo)", wordt Biscan geciteerd door Germanijak.

"Maar we zullen hem (Ivanusec) zeker missen", beaamt de trainer. "Veel van onze aanvallen gaan via hem. Het is makkelijker voetballen met hem in de ploeg, dan zijn we een stuk gevaarlijker. In de eerste helft oogden we besluiteloos en tandeloos, er zat geen energie in. Maar het is ook niet makkelijk met trips naar Pula, Astana en Athene in korte tijd. Dat hoort erbij, dat wisten we." Dinamo Zagreb versloeg FC Astana in de tweede voorronde van de Champions League en treft nu AEK Athene, op dat tweeluik doelt Biscan.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eerst zien dan geloven

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen