Uitspraken van Van der Vaart gaan hard rond in Schotland: 'Een dikzak die onzin praat'

30 augustus 2023, 15:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ziggo Sport

Rafael van der Vaart heeft zich niet populair gemaakt bij de supporters van Rangers. De oud-middenvelder liet zich maandagavond aan tafel bij Rondo negatief uit over de club uit het blauwe deel van Glasgow. Zijn uitspraken hebben Schotland inmiddels ook bereikt.

Van der Vaart blikte bij de talkshow vooruit op de return van PSV tegen Rangers in de play-offs van de Champions League toen hij liet blijken geen fan te zijn van de Schotse club. "Ik vind dat Rangers echt helemaal niks. Dat meen ik serieus. Het was vroeger ook al heerlijk om tegen Schotse clubs te spelen. Ze dekken niet door en tussen de linies is veel ruimte. Thuis lijkt het altijd wel wat, omdat ze in een indrukwekkend stadion spelen met dat publiek erachter. Ik kan me niet voorstellen dat PSV niet doorkomt."

Artikel gaat verder onder video

Ruud Gullit diende Van der Vaart van repliek. "Ik denk dat je het toch onderschat. Als PSV nou zo goed was, dan hadden ze dik moeten winnen. Dat gebeurde niet. PSV domineerde, maar creëerde heel weinig", zei de voormalig aanvaller, die bijval kreeg van Dick Advocaat.

De uitspraken van Van der Vaart gaan hard rond in Schotland. "Ik vind Van der Vaart helemaal niet leuk. Hij was vroeger een geweldige speler, maar tegenwoordig is hij gewoon een dikzak die onzin praat", reageert iemand op X. "Dit zou de motivatie moeten zijn die we nodig hebben. Print het uit en hang het morgen op in de kleedkamer", schrijft een ander. "Het toppunt van arrogantie", vindt een Rangers-fan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Soms is die Van der Vaart een arrogante klootzak.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van der Vaart heeft gewoon gelijk. We gaan toch niet ineens zeggen dat Rangers een topclub is uit een topcompetitie? Leuke ploeg maar niet eens de subtop in Europa.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beetje respect voor een ploeg kan geen kwaad . Dat wij zoiets zeggen okay ,maar een analist /ex speler kan het wel wat beter verwoorden . Hij vond vroeger dit soort kritiek op zijn spel ook niet leuk toch!?

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij had gelijk, maar dit kost PSV de kop.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen