Van der Gijp ziet twee PSV'ers die aan vervanging toe zijn

8 augustus 2023, 23:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Veronica

René van der Gijp vindt het spel van PSV tegen Sturm Graz veelbelovend voor de rest van het seizoen. De Eindhovenaren waren dinsdagavond met 4-1 te sterk voor de opponent uit Oostenrijk, waardoor de laatste Champions League-voorronde in zicht is.

Van der Gijp voegt weliswaar de nuance toe dat 'het PSV ook niet moeilijk werd gemaakt', maar zag desondanks veel goede elementen in het spel van de thuisploeg. Wel is er nog ruimte voor verbetering. "Voorin vind ik het er goed uitzien bij PSV, maar je zou in de achterhoede eigenlijk nog twee nieuwe moeten hebben. Patrick van Aanholt... daar zou ik wel een goede vervanger voor willen zien", zei de analist bij Veronica.

Artikel gaat verder onder video

Van Aanholt liet enkele kansen onbenut om te scoren. "De bal komt dan net bij de verkeerde terecht. En André Ramalho, daar ben ik ook niet zo kapot van." Van der Gijp vond Olivier Boscagli wel 'comfortabel aan de bal' ogen, zag de 'dreigende' Noa Lang een goede wedstrijd spelen en vond ook Isaac Babadi uitblinken. "Die speelde hartstikke goed. En Ibrahim Sangaré, zolang hij niet afgejaagd wordt, zolang hij kan draaien en kan kijken, dan lukt het allemaal wel. Vandaag speelde hij een goede wedstrijd."

FCUpdate Podcast | Over Steven Bergwijn, Lutsharel Geertruida en de opvolger van Xavi Simons

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Noa lang idd wel veel beweging maar niks concreets. Mist ook nog voor open goal Stond gisteren al weer gebaren te maken naar mede spelers . Wordt wat als het een keer niet goed gaat .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen