André Onana staat erop om interview te geven na blunder

20 september 2023, 23:59
Foto: © TNT Sports

André Onana heeft na de 4-3 nederlaag van Manchester United tegen Bayern München het boetekleed aangetrokken. De 27-jarige keeper stond er na eerste groepswedstrijd in de Champions League op om voor de camera verantwoording af te leggen.

“Het is moeilijk om op deze manier te verliezen. We begonnen goed, maar na mijn fout verloren we de controle over de wedstrijd”, aldus Onana, die doelt op zijn blunder bij de 1-0 van Leroy Sané. “Ik heb het team in de steek gelaten. Dat we niet hebben gewonnen, is mijn schuld. Het is het lot van de keeper.”

Artikel gaat verder onder video

Onana werd na zijn fout door zijn teamgenoten aangemoedigd zichzelf bijeen te rapen. “Ik moet hiervan leren en sterk zijn. Ik ben blij dat het team zich terugknokte en tot het laatste moment bleef vechten”, vervolgt de keeper, die weet dat hij nog het nodige te bewijzen heeft aan de supporters van Manchester United. “Mijn start hier is niet goed. Het gaat nog niet zoals ik wil. Vandaag heb ik een van mijn slechtste wedstrijden gespeeld."

De oud-keeper van Ajax maakte deze zomer voor 52,5 miljoen euro de overstap van Internazionale naar Manchester United. In zes wedstrijden in Engelse dienst heeft hij nu veertien keer de bal uit het net moeten vissen. In slechts één van de zes duels hield hij zijn doel schoon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heerlijk die beelden te zien hoe Onana weer "op zijn Ajax's" zag blunderen. De ManU supporters gaan hem binnenkort uit de basis schreeuwen, mark my words. Onana, zwakke keeper, arrogant, pedant, grote mond, denkt dat hij net zo groot als de President van Kameroen is, door Song uit de selectie gezet.

Ook goed dat Ten Hag gestraft werd met Onana. Ten hag moest koste wat kost De Gea wegsturen en Onana binnen halen. Onana zal wel snel dor Albindir worden vervangen en dan kan Onana weer een "paracetamol" in nemen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen