Arne Slot krijgt te horen wat zich afspeelt in groepsapp van Feyenoord

27 september 2023, 16:09
Foto: © ESPN

Bij Feyenoord leefde na zondag sterk het gevoel dat een ‘schitterend moment’ de club was ontnomen, doordat het duel met Ajax werd gestaakt. In de spelersgroep was de motivatie groot om dat woensdag recht te zetten, vertelt Slot.

Feyenoord maakte woensdag nog één doelpunt en won zodoende met 0-4. “Het is een moment dat je met 0-3 voor staat en het gevoel krijgt dat je die wedstrijd gaat winnen. Dan leeft het heel sterk bij ons dat ons een schitterend moment is afgepakt”, vertelt de trainer van Feyenoord na afloop bij ESPN.

Artikel gaat verder onder video

Op de persconferentie weidt hij uit over het gevoel dat leefde binnen de groep. “Gisteravond hadden ze samen een snack. In de appgroep kwamen dingen naar voren nadat bekend werd dat wij deze wedstrijd toch nog moesten spelen. Het gevoel van de mensen die ook in de appgroep zitten was dat het team een heel sterke drang had om met elkaar hier nog een keer te winnen.”

Slot heeft dat gehoord van zijn assistenten. “Dat zijn stafleden die in de appgroep zitten. Ik zit niet in de appgroep met spelers. En ik was er ook met de snack niet bij. Dat kun je wel zien”, lacht Slot, terwijl hij naar zijn buik wijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Tikkieterug 44
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

En dan zeggen dat Ajax altijd arrogant is! Aangort gespeeld. Volgens mij gaf ajax zelf de assist of de ruimte voor de goals. Zijn ook eens kampioen en gelijk denken dat ze nu het helemaal zijn.

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Jullie zijn blijkbaar al realiteit uit het oog verloren .

Jan Hassfeld
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

nu zullen jullie 10 jaar moeten wachten op een kampioenschap hahaha

KROTJE
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ach Tikkieterug 44,

Hun kinderhand is gauw gevuld, als je bedenkt dat het 18 jaar (vanaf 28/8/2005) heeft geduurd om van Ajax te kunnen winnen, een zwak Ajax natuurlijk, iedereen kan het zien ook zij. In 010 hebben ze nog niks, in Europa moeten ze nog bewijzen en proberen om Ajax te kopiëren en in de ED wil ik het nog zien. Laat ze maar, zijn al de realiteit uit het oog verloren. Stoor ze maar niet in hun kinderfeestje.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen