Cristiano Ronaldo bespreekt 'eeuwige rivaal' Lionel Messi: 'Nee, zo zie ik het niet'

7 september 2023, 13:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Bijna twintig jaar lang golden Cristiano Ronaldo en Lionel Messi als de twee beste voetballers ter wereld. Inmiddels zijn beiden niet meer actief op de Europese velden; de Portugees vertoont zijn kunsten namens Al-Nassr in Saudi-Arabië terwijl de Argentijn sinds deze zomer uitkomt voor Inter Miami in de Amerikaanse MLS. Ronaldo sprak zich deze week op de persconferentie van de nationale ploeg uit over de rivaliteit tussen beide iconen.

Of tenminste, wat daarvan over is. "Nee, zo zie ik het niet", bezweert Ronaldo. "Het was een gezonde rivaliteit, waar het publiek van genoot", benoemt hij de vermeende animositeit tussen de giganten. "Degenen die een voorkeur voor mij hebben hoeven Messi niet te haten, en vice versa. We hebben geschiedenis geschreven en doen dat nog steeds", aldus Ronaldo, die Messi's verrichtingen in de VS met belangstelling volgt: "Hij doet het daar nu goed, voor zover ik heb kunnen zien. Net als ik."

Artikel gaat verder onder video

Hoewel de twee iconen regelmatig tegenover elkaar stonden, bestaat er onderling veel respect, legt Ronaldo uit. "Ik wil niet zeggen dat we vrienden zijn, want ik heb nooit met hem gegeten of iets dergelijks. Maar we zijn goede collega's en respecteren elkaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen