'Feyenoorder' Michiel Kramer over Ajax: 'Ja, daar kan ik alleen maar van genieten'

30 september 2023, 12:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Michiel Kramer ligt geen seconde wakker van het feit dat het momenteel diepe crisis is bij Ajax. De spits van RKC, die zaterdagavond tegenover de Amsterdammers staat, heeft een voorkeur voor Feyenoord en laat dat tegenover het Algemeen Dagblad duidelijk blijken.

Kramer zag hoe zijn oude club afgelopen speelronde gehakt maakte van Ajax en keek zijn ogen uit. “Als Feyenoord wint van Ajax, op deze manier, in de ArenA... ja, dan kan ik daar alleen maar van genieten”, zegt de boomlange spits. Enkele weken geleden liet Kramer zich tijdens Studio Voetbal ook al uit over de crisissituatie bij Ajax. “Ik vind het helemaal niet zo erg”, lachte hij op 17 september.

Artikel gaat verder onder video

Desondanks denkt Kramer dat Ajax nog altijd beschikt over genoeg kwaliteit. “Hoe je het wendt of keert: Ajax heeft met Berghuis, Bergwijn, Brobbey, Taylor en jonge talenten toch heel veel kwaliteit. De puzzelstukjes zijn niet op de juiste plek gevallen en als team zijn ze kwetsbaar”, zegt de aanvoerder van RKC tegenover het AD.

Kramer en RKC krijgen zaterdagavond bezoek van Ajax en kunnen de Amsterdammers nog verder de afgrond in trappen. “Wij zullen alles moeten geven. Als we kunnen brengen wat we tegen Twente (1-0 zege, red.) lieten zien, kun je ook tegen een topclub resultaat halen. Dat is Ajax natuurlijk nog steeds. We gaan in ieder geval proberen ze nog een extra tikkie mee te geven”, sluit Kramer af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

hij zal er maar 1 of 2 inpompen tegen Ajax.......

TheWest666
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gooo Kramer!

Poke theWoke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jammer dat de keeper op de grond lag

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kramer is echt een vreselijke speler. Hij wil niets met Ajax te maken hebben, want hij haat Ajax ! ! ! En wat de overtreding betreft leek dat mij NIET EXPRES. Niemand die er aan gedacht heeft (en ik wel) dat de snelheid van Bobby echt zo vreselijk snel was, dat hij zich niet kon inhouden, maar gelukkig alleen kon springen ! ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen