Guinness erkent wereldrecord PSV: bijzondere video met Frits Philips

1 september 2023, 08:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © PSV/Philips

De langstlopende sponsorverbintenis ter wereld tussen Philips en PSV is goed voor een officieel wereldrecord. Dat maken Philips en PSV bekend daags na het 110-jarig bestaan van de voetbalclub. Dit record wordt officieel bekrachtigd door een vermelding in het Guinness Book of Records. Algemeen directeur PSV Marcel Brands en Philips CEO Roy Jakobs nemen later vandaag de officiële oorkonde ter bevestiging van het wereldrecord in ontvangst.

“Philips staat natuurlijk aan de basis van het verleden, het heden en de toekomst van onze club”, zegt Brands. “Hoewel de invulling van het sponsorship in de loop der jaren is veranderd, zijn we onverminderd blij met de inzet van Philips. We blijven samen innoveren en trekken samen op in maatschappelijke initiatieven, waarin we de hele regio betrekken. De samenwerking is daarom niet alleen belangrijk voor PSV, maar voor iedereen in de regio Brainport Eindhoven.”

Artikel gaat verder onder video

Het record wordt aangekondigd door een bijzondere video met wijlen Frits Philips in de hoofdrol. De in 2005 overleden voormalig bestuursvoorzitter van Philips stapt uit zijn standbeeld en spreekt de kijker toe. Bekijk de video hieronder.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen