Johan Derksen en Hélène Hendriks slopen Valentijn Driessen: 'Hij zit er compleet naast'

29 september 2023, 23:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Talpa

Valentijn Driessen heeft de plank misgeslagen in zijn commentaren op de aanstaande aanstelling van Michael van Praag bij Ajax. De journalist van De Telegraaf was zeer kritisch over de komst van de erevoorzitter, maar Johan Derksen denkt dat hij juist wél een goede aanvulling kan zijn in Amsterdam en kreeg bijval van Hélène Hendriks. De Snor was derhalve heel kritisch op zijn collega.

In de uitzending van Vandaag Inside was Derksen vrijdagavond opvallend hard over zijn collega Driessen, wiens columns hij normaliter juist met veel plezier leest. “Ik vind dat hij leuke columns schrijft”, begint Derksen in de uitzending, maar ditmaal konden de woorden van Driessen hem niet bekoren. “Dit was een belachelijke column, maar ik heb het zelf ook dertig jaar gedaan. Je moet niet steeds jezelf overtreffen en niets goed vinden.”

Artikel gaat verder onder video

En juist dat proefde Derksen wel een beetje bij Driessen. “Dan noemt hij die twee nieuwe bij Ajax, Michael van Praag en Leo van Wijk, incestueuze Ajax-kliek. Maar wacht even: die mensen hebben van Ajax een grote club gemaakt, waardoor je een van de topclubs van Europa was met dat beleid.”

Hendriks sluit zich aan bij de woorden van Derksen en stelt dat het helemaal niet relevant is of Van Praag ook voor de komst van de geflopte Pier Eringa was. “Je moet vooruitkijken en hij is de man met ervaring. Als er iemand is die het kan, dan is Van Praag het”, zei Hendriks.

Derksen legde bovendien uit dat het Eringa niet te verwijten valt dat hij niet voor aankopen is gaan liggen, omdat hij geen sportieve achtergrond heeft. Dat was juist een taak voor Jan van Halst geweest. “Hier zit Valentijn er compleet naast, omdat hij toch weer hard wil zijn voor Ajax", aldus Derksen. Wilfred Genee opperde vervolgens met een knipoog om Driessen te cancelen in het programma.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn Driessen is samen met zijn homovriend Mike Verweij een smerige opruier. Als er koppen rollen krijgen deze twee valse nichten spontaan een erectie en .komen ze samen klaar.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij denkt dat hij echt alles van Ajax afweet, daar ik eerder denk dat hij ANTI-AJAX is. Dit alleen maar omdat hij compleet afgeserveerd is bij Ajax omdat de TELEGRAAF VERKEERDE / VALSE informatie geeft over Ajax. Daarom dat hij niet de gewenste persoon is voor Ajax. Driessen en Ajax hebben een VETO onder elkaar omdat Driessen daardoor met alleen nog met negatieve reacties blijft komen over Ajax. Hij is een VETTE overloper ! !

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mike Verweij ook, die is kampioen opruien en hij denkt dat iedereen bij Ajax voor hem kruipt. Hij komt klaar als er koppen rollenbij Ajax. Deze vetzak zou ook geweigerd moeten worden op het terrein van Ajax

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Driessen begint nu al Slot aan te vallen, daarna komt de club Feyenoord, PSV is binnenkort aan de beurt.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben voor deze keer met Derksen eens, Hélène is te jong om iets zinnigs over Van Praag en Van Wijk te kunnen zeggen, maar ja zij moet zich toch ook profileren voor later als presentatrice.

Stonecity
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wel bijzonder als je de 5 berichten van FCupdate op een rij leest van de rubriek uitgelicht. Er wordt iemand gesloopt, een frontale aanval en een keiharde boodschap. Nou nou. Vervolgens De ligt blundert faliekant met Messi, Driessen snapt he-le-maal niets… en dat snap ik dan weer wel. Schokkende aktie Lex Immers, Willem is keihard voor Ajacied en ga zo maar door. Ik meld me af als Stonecity bij FC Update. Ik ga wel op zoek naar een forum waar ze nog een beetje normaal doen in plaats van alles over de top voor de clicks. Ciao.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen