Kenneth Perez vindt reactie van Silvano Vos 'belachelijk' en 'krankzinnig'

21 september 2023, 23:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Kenneth Perez vindt het bizar dat Silvano Vos na zijn rode kaart in de wedstrijd tussen Ajax en Olympique Marseille klapte naar het publiek. Het Ajax-talent werd toegejuicht door de fans en reageerde door naar ze te klappen.

“Silvano Vos die klapt bij het verlaten van het veld… Terwijl hij net rood heeft gehad!”, roept Perez uit bij ESPN. “Het is toch belachelijk dat je bent ingevallen, een rode kaart krijgt en meteen gaat klappen naar het publiek. Dat is toch krankzinnig?”

Artikel gaat verder onder video

Marciano Vink snapt wel waarom het publiek Vos steunde. “Ik denk dat het publiek een bepaalde strijdlust bij hem zag. Je moet naar de hele situatie kijken. De club staat in brand en er is een grote roep om eigen spelers, om erkenning. Dan komt Vos erin, die wel alles gaf in de tweede helft.”

Toch snapt Perez niet dat Vos klapte. “Je bent toch zo teleurgesteld in jezelf?” Mede door de rode kaart had Ajax nog moeite om het 3-3 gelijkspel over de streep te trekken, maar dat lukte wel.

Bekijk hieronder de rode kaart van Vos en zijn reactie naar het publiek:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rajen1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vos liet zien wat vuur en vlam betekent, dat is wat Vink bedoelt. Perez moet leren minder te zeuren en naar de context kijken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen