'Marco Verratti eindelijk verlost van PSG: middenvelder wordt ploeggenoot van oud-Feyenoorder'

9 september 2023, 14:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Marco Verratti lijkt eindelijk verlost van Paris Saint-Germain. De middenvelder, jarenlang een vaste waarde in het elftal van de Parijzenaren, heeft geen uitzicht meer op speeltijd en kan de overstap maken naar Al-Arabi. Volgens transferexpert Fabrizio Romano zou er een bedrag van maar liefst vijftig miljoen euro betaald worden aan de Italiaan.

Diezelfde Romano weet dat de deal volgende week al in kannen en kruiken moet zijn. Naar verluidt zouden de Qatarese ploeg en PSG al een tijdje akkoord zijn, maar moesten de laatste plooien nog worden gladgestreken. Verratti was al eerder dichtbij een vertrek uit Frankrijk. De middenvelder leek op weg naar Al-Hilal, maar die deal klapte.

Artikel gaat verder onder video

Het ziet er dus naar uit dat het geen Saudi-Arabië, maar Qatar wordt voor de ervaren controleur. Bij Al-Arabi wordt de Italiaan ploeggenoot van oud-FC Barcelona-middenvelder Rafinha én voormalig Feyenoord-speler Mohamed Taabouni. Verratti is door de aanstaande transfer eindelijk verlost van PSG, waar hij op een zijspoor is terecht gekomen.

Verratti speelde ruim vierhonderd wedstrijden in het shirt van de club uit Parijs en werd liefst negen keer kampioen. PSG besloot deze zomer echter om de bezem door de selectie halen en zag veel spelers vertrekken. Onder meer Neymar, Lionel Messi, Sergio Ramos en Georginio Wijnaldum lieten de Franse club achter zich. Ook Julian Draxler gaat op korte termijn vertrekken, hij kan naar verluidt ook aan de bak in Qatar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen