Meer onrust bij Ajax: twee spelers leggen duidelijk verzoek neer bij Steijn

30 september 2023, 20:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Chuba Akpom en Georges Mikautadze hebben deze week aan Maurice Steijn gevraagd wanneer zij een kans krijgen in de spitspositie bij Ajax, zo heeft Cristian Willaert zaterdagavond bij ESPN onthuld. Niet Akpom of Mikautadze, maar Brian Brobbey is tegen RKC Waalwijk wederom de diepste aanvaller bij de Amsterdammers.

Volgens Willaert is er deze week ‘meer onrust’ geweest bij Ajax. “Een klein bommetje: er zijn met Akpom en Mikautadze een paar spelers geweest die deze week hebben nagevraagd wanneer zij een kans krijgen in de spitspositie. Ze hebben ook aangegeven dat op rechts of op 10 spelen niet zo heel veel zin heeft. Dan kunnen we beter op de bank zitten, zeiden ze. Dus daar heeft Steijn ook weer mee te maken.”

Artikel gaat verder onder video

De inmiddels vertrokken directeur voetbalzaken Sven Mislintat haalde Akpom afgelopen zomer voor 12,3 miljoen euro (exclusief bonussen) op bij Middlesbrough. De aanvaller heeft vooralsnog niet veel gespeeld onder Steijn. Mikautadze werd opgepikt bij FC Metz en kostte Ajax zestien miljoen euro (exclusief bonussen). Ook hij is er nog niet in geslaagd een basisplaats te veroveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Brobbey wordt gepamperd door een incapabele Steijn. Ik als Ajacied hoop dat Steijn plat op zijn bek gaat met zijn chaotische opstellingen. Steijn moet weg, hij brengt Ajax nog meer ellende toe. Waarom niet eens een andere opstelling uitproberen ?

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ag joh, Pantelic was slechter en werd op handen gedragen. Het is gewoon zoeken naar een pispaal. Maar Brobbey is gewoon een goede spits, sowieso beter dan Akpom want dat is geen 9. Hij moet meer scoren wordt hem verweten maar, welke laatste Ajax 9 scoorde 20+ goals buiten de penalty’s? Het is echt een sterk aanspeelpunt, maar die Bergwijn links ernaast en Berghuis/Taylor erachter zijn gewoon slecht. Suarez excelleerde ook door aanspeelpunt Pantelic. Dus stop gewoon eens met het huilen op Brobbey, de andere zijn veel slechter.

Jacob
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pantelic was transfervrij gekomen als missende schakel. Brobbey is transfervrij vertrokken en voor talloze miljoenen teruggekocht zonder goed aanvalsplan. Dat maakt nogal verschil.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Stein is een saboteur, ondermijner , dwarsligger , opruier en een gluiperd die alleen bezig is met een machtspelletje. Het belang van Ajax is ondergeschikt bij deze smetbak.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

King Crimson, jankert …..

Hanzie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Om iedere reactie van jou moet ik ik me echt de pleuris lachen. 🤣

Gertuz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De enige saboteur ben jij Paultje Wanker.

Jelly4Roll
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Brobbey weegt 200 kilo en behoort tot een zwaargewicht onder de spitsen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen