Twee spelers van Ajax liken bericht over ontslag Sven Mislintat

24 september 2023, 22:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De aankondiging van Ajax op Instagram over het vertrek van Sven Mislintat wordt met name op Instagram in rap tempo geliket. Binnen de kortste keren hebben tienduizenden mensen het bericht geliket, onder wie enkele (ex-)spelers van Ajax.

Van de spelers van Ajax hebben Brian Brobbey en Steven Bergwijn het bericht geliket. Ook ex-Ajacieden als Noa Lang, Owen Wijndal, Daley Blind, Calvin Bassey en Dusan Tadic lijken aan te geven dat ze te spreken zijn over het vertrek van de veelbesproken directeur voetbalzaken.

Artikel gaat verder onder video

Ajax plaatste het bericht in het Engels op Instagram. Het was een korte boodschap: “Ajax heeft per direct de samenwerking met directeur voetbalzaken Sven Mislintat beëindigd. Het gebrek aan een breed draagvlak binnen de organisatie is de reden voor dit besluit.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Begrijpelijk dat mensen dat doen, zeker mensen en (ex) spelers die niet door een deur konden. Wel is het zo dat als ik likes zie van een Bassey en Wijndal hierboven dat ik denk; jullie vertrek lag nou niet echt aan hem.

Dexi
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ik de namen zie zou ik het niet serieus nemen en Mislintat gaat echt niet met lege handen weg,die lacht iedereen uit vooral Ajax.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Veel mensen die ajax een warm hart toe dragen roepen al maanden dat het verkeerd gaat . Alleen sommige hier konden daar niet tegen

Kemi English
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Persoonlijk denk ik, en is Ajax verreweg van mijn favoriete club, echter het Nederlandse voetbal in het algemeen draagt wel mijn warme gevoel, dat bv Johan Cruijff vandaag alleen al ontelbare keren een omwenteling maakte in zijn kist. Want wat er nu gaande is bij Ajax strookt mijns inziens nog geen halve procent met wat zijn goedbedoelde en vooruitstrevende gedachtengoed ooit was tijdens zijn revolutie nog niet zo heel lang geleden. Hij zou van iedere aankoop van het afgelopen anderhalf jaar zeggen, als je deze kwaliteit als ondergrens niet zelf op kan leiden, moet je de toekomst of opdoeken of totaal opnieuw hervormen, maar voor deze 20 spelers als Ajax zijnde überhaupt maar een euro uit te geven is Ajax onwaardig. Aldus een VVV-fan & liefhebber van het spelletje. Oei Oei oei in de eigen Arena voetbal les krijgen van Feyenoord, Sjakie durft volgens mij zonder plaksnor niet meer de straat op in Mokum, want het schaamrood blijft na vandaag waarschijnlijk nog jaren nagloeien, wzawzdb, Godenzonen en Engelen gezang, hoogmoed komt altijd voor de val. En ze gaan hard vallen in 020, heel hard !!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen