Van der Gijp: 'Er zitten twee van die kabouters bij de NOS...'

11 september 2023, 22:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside/NOS

René van der Gijp vindt dat Oranje een terechte strafschop kreeg in de wedstrijd tegen Ierland. In de studio van de NOS zeiden analisten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart dat de penalty onterecht was, maar daar is Van der Gijp het niet mee eens.

De doorgebroken Denzel Dumfries stuitte op de Ierse keeper Gavin Bazunu. "Dit is toch een strafschop? Dit was gewoon een strafschop", stelt Van der Gijp maandagavond bij Vandaag Inside. "Er zitten twee van die kabouters, Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart, die zeggen: dit is geen strafschop. Natuurlijk is dit een strafschop!"

Artikel gaat verder onder video

Johan Derksen blijkt het echter wél eens met de NOS-analisten. "Nou, ik vond het geen strafschop. Die keeper houdt zich juist in. Het is zijn volste recht om uit te komen. Hij hoeft niet aan de kant te gaan." Van der Gijp: "Kom op… Die keeper komt en merkt dat hij te laat is. Dan maakt hij zich een beetje groot." De aanwezige scheidsrechter Bas Nijhuis schaart zich achter Derksen: ook hij vindt de penalty verdiend.

Was de strafschop voor Oranje tegen Ierland terecht?

Laden...
2302 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

" "Er zitten twee van die kabouters, Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart, die zeggen: dit is geen strafschop. " Kabouters !!! Kijk dit bedoel ik nou, die onnodige arrogante opmerking van René die zelf lijkt alsof hij net uit de wateren rond Chemours heeft gezwommen met zijn duikbril. Daarom vind ik dat eigenlijk een leuk programma door die arrogante opmerkingen van René en Derksen gaat tegenstaan.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van der Gijp doet vaak heel interessant net als of hij het altijd beter weet. Deze smeerlap vindt het heerlijk om mensen te schofferen. Hij is een golddigger die altijd stil blijft als het over actualiteiten gaat en kan niet mee met de intellectuelen.

jailhouserocker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"Johan Derksen blijkt het echter wél eens met de NOS-analisten. "Nou, ik vond het geen strafschop" "De aanwezige scheidsrechter Bas Nijhuis schaart zich achter Derksen: ook hij vindt de penalty verdiend". Mss eerst iets nalezen voordat het geplaatst wordt?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen