AZ krijgt goed bericht uit Schotland over trainer Pascal Jansen

15 oktober 2023, 16:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

AZ hoeft zich geen zorgen meer te maken dat trainer Pascal Jansen naar Rangers FC vertrekt. De oefenmeester van de Alkmaarders werd veelvuldig in verband gebracht met een overstap naar de Schotse topclub, maar zondag werd duidelijk dat Rangers FC voor een andere coach heeft gekozen.

De afgelopen weken werd Pascal Jansen, die het ook dit seizoen weer uitstekend doet bij AZ, regelmatig gelinkt aan Rangers. De Schotten namen na een tegenvallend begin van het seizoen afscheid van trainer Michael Beale, die Giovanni van Bronckhorst opvolgde op Ibrox. Een groot succes werd zijn periode daar niet, waardoor Rangers al na één seizoen op zoek ging naar een nieuwe trainer. Door de goede prestaties van Jansen bij AZ in de Eredivisie en in de Conference League werd zijn naam nadrukkelijk in verband gebracht met de Schotten.

Artikel gaat verder onder video

De trainer van Alkmaar Zaanstreek was niet de enige, want ook de clubloze Frank Lampard werd in verband gebracht met Rangers. Alle twee de trainers zijn het uiteindelijk niet geworden, want zondag werd duidelijk dat Philippe Clement als nieuwe trainer van de Schotse club is aangesteld. Hij was in het verleden onder meer succesvol actief bij Club Brugge, maar kende een mindere periode als trainer van AS Monaco.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach beste AZ die gaat toch wel weg naar AJAX die zijn er juist goed in om AZ mensen te halen. Dar Rangers is een dekmantel voor AJAX en let op ook jullie raken die aan Kroes kwijt. Die regelt nu de zaakjes daar wel. SNap niet dat je dat al niet door hebt. Ze trekken zicht toch niets aan wat jullie stellen aangezien Kroes gewoon al in dienst is van AJAX

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen