Derksen kotst tv-ster uit: 'Karakterloos, ik vind het schandalig'

21 oktober 2023, 10:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Talpa

Johan Derksen heeft vrijdagavond hard uitgehaald naar Chantal Janzen. Het boegbeeld van Vandaag Inside vindt het schandalig dat de tv-ster Thijs Römer een schop na heeft gegeven. De 44-jarige Janzen vertelde deze week dat ze Römer nooit meer wil zien.

Janzen was tot voor kort vrienden met Römer, die in augustus veroordeeld werd tot een gevangenisstraf van drie maanden (waarvan twee voorwaardelijk) en een werkstraf van 240 uur voor het online misbruik van drie minderjarige meisjes tussen 2015 en 2017.

Artikel gaat verder onder video

Dat Janzen nu de kant van Igone de Jongh (de ex van Römer) kiest en Römer laat vallen, stuit Derksen tegen de borst. "Ik heb me zo geërgerd aan Chantal Janzen, die nota bene in de Story een verhaal heeft dat ze Thijs Römer nooit meer wil zien. Chantal Janzen en haar man waren heel erg bevriend met Thijs Römer en zijn partner. Dan denk ik: als je nou zo dik bevriend was… Kijk, mensen die in de problemen zitten, hebben hun vrienden nodig. Nu die Thijs Römer op de grond ligt, moet ze hem niet weken na dato nog een schop na geven door te zeggen dat ze hem nooit meer wil zien. Als ze een echte vriend was, dan zou ze nu naar hem toegaan en hem steunen."

Derksen stelt dat Römer 'natuurlijk' dom is geweest. "Hij is nu de zieligste, ongelukkigste man van Nederland en ligt op de grond. Dan komt mevrouw Janzen die hem voor de bühne nog een schop na geeft. Ik vind het echt schandalig. Hij heeft zijn straf wel gehad. Heel Nederland kotst hem uit. Dan heb je alleen je vrienden nog waarmee je altijd zo gezellig mee ging eten en die schoppen je nog een keer na. Dat vind ik karakterloos."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.