Eerste speler van Ajax spreekt zich uit: 'Steijn heeft geen afscheid genomen'

25 oktober 2023, 22:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Maurice Steijn heeft de spelersgroep van Ajax geen uitleg gegeven over zijn vertrek, zo onthult Benjamin Tahirovic in gesprek met Veronica. Deze week kwam er een einde aan de samenwerking tussen de hoofdtrainer en Amsterdamse club.

Voor Tahirovic kwam het vertrek van Steijn niet helemaal uit de lucht vallen. "We hebben acht keer achter elkaar niet gewonnen, dus het zou vroeg of laat gebeuren", aldus de controlerende middenvelder, die aangeeft dat de 49-jarige trainer niet meer met de selectie heeft gesproken. "Althans, niet dat ik weet. Hij heeft ook niet persoonlijk iets tegen mij gezegd."

Artikel gaat verder onder video

Met Steijn had Tahirovic naar eigen zeggen een normale relatie. "Hij was er voor mij en vertelde me wat ik op en buiten het veld moest doen, maar het was niet meer dan dat. De kritiek die hij in de media op mij had? Ik ben er niet van op de hoogte dat hij me heeft bekritiseerd. Hij heeft dat niet recht in mijn gezicht gezegd. Ik weet dus niet wat hij heeft gezegd. Tegen mij zei hij niets, dus we hadden geen problemen."

De Ajax-selectie was onder Steijn het vertrouwen kwijtgeraakt, erkent Tahirovic. "Het is lastig om het vertrouwen op te krikken, maar ik heb gisteren op het veld een nieuwe vonk gezien. De groep was blij, positief en ik denk dat we morgen iets kunnen laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jolke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En waarom zou het dan nu in ern kerr wel gaan, dan klopt er toch iets niet. Als dit zo is dan vind ik dat het een.complot is geweest naar de trainer en dat moet bestraft worden met hoge boetes.

LudiekInside
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We hebben 8 keer niet gewonnen, dus Steijn moest een keer worden ontslagen... Tja, 11 spelers hebben er geen schuld aan dat er geen kwaliteit en wil was om te winnen!

Willem Baljeu
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben een Rotterdammer Maar voor Ajax is het jammer dat de spelers met het salaris wat zei verdienen ook niet vooruit te branden zijn.Het is altijd de trainer. Reëel blijven.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maar goed dat het bij Feijenoord nu dan lekker goed gaat. Eindelijk dan toch een keer een goed beleid, en vooral een goeie trainer.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe zo , dat Stein niet goed genoeg is voor dit niveau, was toch duidelijk. Tis pijnlijk voor hem , maar hij heeft deze klus aangenomen terwijl hij en iedereen , wist dat hij dit niet kon, gewoon niet goed genoeg. Dus ophouden iedereen de schuld te geven.

ultimosan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij had beetje mazzel bij Sparta... en als trainer van Sparta, kreeg hij niet het respect van de Ajaxcieden....

ultimosan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Happel, ooit een bekende coach, zei dat een coach slechts 40% van de invloed heeft op de prestaties van het team, de rest is de kwaliteit van de spelers. Die 40% is de opstelling van van de spellers.

Herman Aalbers
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Schandalig die mentaliteit van de ajaxspelers. Hadden zich achter Steijn moeten opstellen en een front moeten vormen voor het werk waarvoor zij gecontracteerd zijn /hebben. Dar vele geld en overdaad verziekt de hele boel. Jammer dat ook fe supporters ontspoort zijn en de heke boel mede verkloten.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Tahirovic raakt geen bal, die moet gewoon zijn bek houden. Totale miskoop, altijd ruzie met de bal, totaal geen inzicht en voetbalgevoel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen