Fabrizio Romano pakt uit: Cristiano Ronaldo en 'here we go!' in één zin

19 oktober 2023, 19:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Cristiano Ronaldo krijgt bij Al-Nassr gezelschap van zijn zoon. Nadat de Portugese aanvaller eind vorig jaar vertrok bij Manchester United en Ronaldo junior eveneens de deur op Old Trafford achter zich dichttrok, gaat laatstgenoemde in navolging van zijn vader ook aan de slag bij Al-Nassr. Hij sluit aan bij de Onder 13. Dat meldt Fabrizio Romano donderdagavond.

De 13-jarige Ronaldo jr. heeft vooralsnog bij alle clubs gespeeld waar zijn vader sinds de geboorte van zijn zoon actief was. Dat betekent dat de kleine Ronaldo in de afgelopen jaren het shirt van Real Madrid, Juventus én Manchester United droeg. De Portugese grootheid keerde in de zomer van 2021 terug bij Manchester United, maar slaagde er niet in de club de groepsfase van de Champions League in te schieten. Ronaldo kreeg vervolgens bonje met Erik ten Hag, waarna de club besloot het contract van de aanvaller te beëindigen.

Artikel gaat verder onder video

De voormalig topschutter van Real Madrid koos na het WK in Qatar voor een avontuur in het Midden-Oosten. Al-Nassr pakte groots uit met de komst van de meervoudig voetballer van het jaar, die sinds zijn entree in Saudi-Arabië meer gelouterde spelers uit Europa die kant op zag komen. Al-Nassr denkt alvast aan de toekomst en heeft met de zoon van Ronaldo een potentiële topspeler - mocht hij half zo talentvol zijn als zijn vader - aan zich weten te binden. Ronaldo jr. vertrok eind vorig jaar evenals zijn vader bij Manchester United en sluit nu aan bij de Onder 13 van Al-Nassr, weet Romano. Volgens de Italiaanse transferspecialist gaat Ronaldo jr. - uiteraard - rugnummer 7 dragen.

Romano citeert in zijn bericht op X Ronaldo, die ooit vertelde dat zijn zoon tegen hem zei dat hij nog een paar jaar moet volhouden, omdat hij graag met zijn voorbeeld wil spelen. Valt het uit te sluiten? In het voetbal weet je het nooit. Begin deze maand maakte Da’vian Kimbrough zijn debuut in het Amerikaanse profvoetbal. Met zijn dertien jaar, zeven maanden en dertien dagen werd hij de jongste debutant ooit in de Verenigde Staten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen