Foto van Steijn gaat hard rond; Ajax-supporters reageren woedend

15 oktober 2023, 13:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Op social media is een foto opgedoken van naar het lijkt Maurice Steijn die gedurende de interlandperiode op Ibiza zou bivakkeren. Een deel van de aanhang van Ajax begrijpt niet dat de 49-jarige trainer in deze tijden van crisis op vakantie gaat.

Op de foto is een man te zien die op het strand is. Deze man lijkt op Steijn, maar het is niet met zekerheid te zeggen of het hem ook daadwerkelijk is. Het is ook onduidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt. Biba Steijn, de dochter van de Ajax-trainer, deelde deze week wel op Instagram dat zij op weg was naar Ibiza.

Artikel gaat verder onder video

Supporters van Ajax vinden het onbegrijpelijk dat Steijn, mocht het kloppen, naar Ibiza is gevlogen. "Je had ook gewoon kunnen trainen, teambuilding en een oefenwedstrijd kunnen spelen", schrijft een verontwaardigde fan op X. "Echt te schandalig voor woorden als je er zo voorstaat als nu. Ik kan me gevoel niet normaal meer uitdrukken", reageert een ander.

Het dienstverband van Steijn bij Ajax verloopt allesbehalve vlekkeloos. Ajax won alleen de eerste competitiewedstrijd en is de interlandperiode ingegaan als de nummer zestien van de Eredivisie. Een belangrijke kanttekening is dat Ajax twee wedstrijden minder heeft gespeeld dan vijftien van de zeventien overige clubs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Fake news.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Berichten op X lekker daar laten. Nieuwswaarde van likmevestje. Voor dit soort inhoudsloze berichtjes moeten dus 99 stokslagen wijken

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat Stein maar lekker daar blijven, ik kan zijn kop niet meer zien.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Calvin Brobbey @Spitsuititalie Niemand die doorheeft dat idd Ajax gewoon niet traint en uberhaupt iets aan teambuilding doet. Steijn zit weer in Ibiza. Je had ook gewoon kunnen trainen, teambuilding en oefenwedstrijd. En niemand doet er wat aan. Uh......Calvin Brobbey familie van toevallig ?

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een onzin dit weer, welkom bij FC update tabloid. Kinderen in de redactie, een journalist hoort te controleren of het klopt of dat er onzin wordt verkocht. Het delen van valse informatie zonder bronnen die het eventueel bewijzen is gewoon fake news. Waar hebben jullie op school gezeten gasten?

John De Prinse
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kom jongens. Die man is er misschien een weekendje uit met zijn dochter. Reken maar dat hij het zwaar heeft sinds hij trainer is bij Ajax. Dat hoort bij de job, maar dan is een paar dagen eruit als bijna alle spelers interlandverplichtingen hebben helemaal niet gek.

Chefnummer5
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weet niet hoor, maar als je inzoom op de foto twijfel ik of het wel Steijn is. Daar en tegen ben ik ook aan een leesbril toe

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Steijn heeft daar een huis logisch dat hij er even naar toegaat. Bij NAC ook later begonnen omdat hij naar Ibiza moest. Handig is het niet omdat het crisis is bij Ajax.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen