Genee kijkt recht de camera in: 'Serieus, als je langs wilt komen: hartstikke leuk'

18 oktober 2023, 22:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Talpa

Wilfred Genee hoopt dat Tom Egbers binnenkort aanschuift bij Vandaag Inside. De 66-jarige presentator stopte in maart (tijdelijk) bij de NOS en verscheen nadien niet meer op tv.

Egbers werd aan de kant geschoven na een artikel in de Volkskrant, waarin de presentator werd beticht van pestgedrag en intimidatie op de werkvloer jegens een stagiaire met wie hij eerder een affaire had.

Artikel gaat verder onder video

Egbers viert deze woensdag zijn 66ste verjaardag en daar wordt bij Vandaag Inside kort bij stilgestaan. “We hebben leuk nieuws voor Tom. Hij is hier van harte welkom aan tafel en we hebben een leuk cadeau voor hem gekocht: een autocue”, grapt Johan Derksen.

Genee richt zich vervolgens met een boodschap voor Egbers tot de camera. "Tom, serieus, als je langs wilt komen binnenkort: hartstikke leuk", aldus de presentator.

Derksen vindt het onrechtvaardig wat Egbers is overkomen. "Hij is voor Jan Lul weggestuurd, als een soort van voorbeeld: van: de vrouwen moeten zich veilig voelen op de werkvloer, dat soort gelul. En het heeft niets gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom zou hij dat in godsnaam doen? Geef 1 verkeerde reactie en je wordt je hele leven door de zeik gehaald door die grijsaard, rechts aan de tafel. En als je niet bij alles wat deze ouwe man "hosanna, halleluja en/of amen" zegt, loop je dat risico ook.

Gust
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoezo laat Tom maar gewoon gaan. Johan heeft ook een soort van respect. En heeft bovendien mensenkennis.

tz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

naiev dommertje

tz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

nooit bij Genee aansguiven......die zoekt sensatie, wordt Judas genoemd, dat imago raakt hij nooit meer kwijt, pas er mee op

tz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

eens n trol altijd n trol. Omkatten lukt dan niet meer. U can put lipstick on a pig, but it is still a...PIG

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen