Van der Vaart wil na eerste helft van Feyenoord iets doen wat hij eigenlijk niet kan doen

25 oktober 2023, 19:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ziggo Sport

Rafael van der Vaart is diep onder indruk van wat Feyenoord in de eerste helft heeft laten zien tegen Lazio. In de studio van Ziggo Sport spreekt de analist zijn bewondering voor de ploeg van trainer Arne Slot uit.

Feyenoord speelde Lazio in de eerste 45 minuten van de mat en zocht dankzij doelpunten van Santiago Giménez en Ramiz Zerrouki met een 2-0 voorsprong de kleedkamers op. "Ik ga hier niet applaudisseren, maar eigenlijk wil ik dat wel doen. Hier kun je alle analyses op loslaten, maar dit was een perfecte eerste helft. In alles Lazio is geen misselijke ploeg, maar is geen één keer voor het doel geweest."

Artikel gaat verder onder video

"Dit Feyenoord, tjongejongejonge. Wat een volwassen ploeg. Ik ben écht onder indruk. Ik ben er een beetje stil van", gaat Van der Vaart verder. "Je ziet die namen. Dan denk je: goede spelers. Maar ze spelen gewoon Lazio ondersteboven. Ik denk dat Slot gaat zeggen dat dit de allerbeste helft van Feyenoord ooit was.. Je bent er nog lang niet, maar dit was echt indrukwekkend. Feyenoord moet lekker op de roze wolk blijven zitten. Niet roepen dat je normaal moet gaan doen, want ze zijn gewoon heel goed. Feyenoord is waanzinnig goed, daar moeten ze in blijven geloven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De volgende stap is om zo'n eerste helft door te kunnen trekken naar een groter deel van de tweede helft.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is niet helemaal gelukt maar geen Feyenoorder (en hopelijk Nederlander) die daar om maalt

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oh, absoluut hoor, uiteindelijk tellen alleen de punten. Maar ook als je heel goed speelt, moet je kijken hoe het nog beter kan. Dat zal Slot uiteraard ook doen. Als voetballiefhebber kijken ik ook graag naar hoe het nog beter zou kunnen.

Klaris Valkenburg
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik kan alleen maar zeggen ik Heb genoten.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Indrukwekkend. Dit voetbal hebben we sinds de jaren 70 in Nederland niet gezien. Dat moet ik als Ajax-man toegeven. Wat heeft mijn club zitten slapen.....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen