Ajax-fans zijn helemaal klaar met aankoop van Mislintat: 'Gratis af te halen'

30 november 2023, 21:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Antoin Gaaei maakt geen beste beurt in de Europa League-wedstrijd tussen Ajax en Olympique Marseille. Supporters uiten op sociale media hun onvrede over de rechtsback.

Volg de wedstrijd tussen Olympique Marseille en Ajax in ons liveverslag!

Gaaei kwam in de 23ste minuut nog goed weg. Een te korte pass en onnodig riskante op Devyne Rensch werd onderschept, waarna Pierre-Emerick Aubameyang scoorde. De spits stond echter buitenspel, dus werd het doelpunt afgekeurd.

Drie minuten later was Gaaei alsnog de gebeten hond. Na een corner van Jonathan Clauss liet hij Chancel Mbemba ongehinderd binnenkoppen: 2-1. Gelukkig voor Ajax maakte Brian Brobbey kort daarna de 2-2.

Op sociale media krijgt Gaaei de nodige kritiek te verduren. Sommige fans zijn de zomerse aankoop van Sven Mislintat liever kwijt dan rijk en bieden hem ‘gratis’ aan.