Brobbey geeft het perfecte antwoord op dubieuze strafschop voor Olympique Marseille

30 november 2023, 21:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

De wedstrijd tussen Olympique Marseille en Ajax kent een spectaculair begin. Binnen tien minuten kwamen beide ploegen al tot scoren.

Volg de wedstrijd tussen Olympique Marseille en Ajax in ons liveverslag!

Licht contact tussen Jorrel Hato en Ismaïla Sarr leverde de thuisploeg al na acht minuten een strafschop op, die werd benut door Pierre-Emerick Aubameyang. De Italiaanse scheidsrechter Simone Sozza wees na het contact naar de stip; hij luisterde even naar de videoscheidsrechter, maar die vond het niet nodig om Sozza naar de kant te roepen. Zodoende bleef de penalty staan. Aubameyang schoot kalm raak en stuurde Diant Ramaj de verkeerde kant op.

Artikel gaat verder onder video

De supporters van Ajax waren teleurgesteld, maar mochten binnen een minuut al juichen. Ajax zocht direct na het tegendoelpunt de aanval en uiteindelijk scoorde Brian Brobbey van dichtbij, nadat hij de combinatie aanging met Steven Berghuis. Het was een mooie opsteker voor zowel Ajax als Brobbey, die terug is van een blessure. In de veertiende minuut maakte Brobbey bijna zijn tweede goal, maar doelman Pau López bracht redding.

Video's: de 1-0 en 1-1 bij Ajax - Olympique Marseille

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen