Calvin Bassey krijgt ervan langs tegen Manchester United: 'Ajax is blij dat ze 'm kwijt zijn'

4 november 2023, 14:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Viaplay

Calvin Bassey heeft zaterdagmiddag een basisplaats bij Fulham tegen Manchester United, maar blinkt niet uit. Na de eerste helft zet Viaplay-analist Sander Westerveld meerdere momenten op een rij waarop Bassey tekortschoot.

In minuut 33 verstuurde Bassey een slordige pass, die werd onderschept door Alejandro Garnacho. Een minuut later probeerde Fulham-keeper Bernd Leno, enigszins in paniek, Bassey aan te spelen. De ex-Ajacied kon niet bij de bal. “Hier kan hij zich wat meer aanbieden”, zegt Westerveld in de pauze over dat moment.

Artikel gaat verder onder video

Het slechtste moment moest nog komen: een onzuivere inspeelpass aan de rechterzijlijn op ploeggenoot Timothy Castagne. De bal ging over de zijlijn. “Ja, dit soort balletjes…”, verzucht de oud-keeper. “Met alle respect, ik zie het idee niet. Het is niet in de loop en ook niet op de man.”

Westerveld spreekt van 'typische Bassey-acties’. “Wederom niet goed genoeg. Als je dit ziet, dan denk je: ik snap wel dat hij op de bank zit en dat Ajax blij is dat ze ‘m kwijt zijn. Er moet zeker nog wat aan veranderen.” Overigens had Bassey een basisplaats in de laatste vier officiële wedstrijden van Fulham, maar zat hij daarvoor veelal op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan zeiden sommige dat het aan het systeem lag bij Ajax en hij daarom niet in zijn kracht gebruikt werd. Heeft niets met systemen te maken, maar gewoon of je kan voetballen. Dat kan Bassey gewoon niet, in ieder geval niet op het niveau van Ajax en ook nu niet van Fulham.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zal er geen één nacht minder om slapen nu hij bij Ajax vertrokken is ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen