Davy Klaassen kondigt terugkeer bij Ajax aan

7 november 2023, 16:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Davy Klaassen heeft zijn terugkeer bij Ajax al aangekondigd. De middenvelder trok deze zomer de deur achter zich dicht in de Johan Cruijff Arena vanwege een gebrek aan sportief perspectief en tekende bij Internazionale. Inmiddels kijkt Klaassen alweer vooruit naar zijn volgende periode in Amsterdam.

“De transfer was onverwachts, maar vanaf het begin waren we allebei enthousiast”, vertelt Klaassen bij ESPN over de afgelopen zomer over zijn besluit om naar de Serie A-club te verkassen. “Het is echt een hele mooie stad en ook een mooie club in goede competitie. Ik stond er wel voor open om nog naar een ander land te gaan, maar Ajax is toch Ajax."

Artikel gaat verder onder video

“Het begon een beetje eind vorig seizoen dat ik het gevoel kreeg dat Ajax een andere weg in wilde slaan”, vervolgde Klaassen bij de tv-zender. “Hierdoor dacht ik toch aan een mogelijke transfer. Er waren genoeg clubs waarvoor ik Ajax niet wilde verlaten, maar Inter kon ik niet laten lopen.”

Klaassen kijkt ondanks zijn vervelende einde met een positief gevoel terug op zijn periode bij Ajax, met wie hij twee kampioenschappen en één KNVB Beker won in zijn tweede periode. “Het gevoel is overheersend positief. Uiteindelijk blijft Ajax toch altijd mijn club en zal ik er weer terugkomen, in welke rol dan ook", aldus Klaassen.

Is Klaassen voor dit Ajax van toegevoegde waarde?

Laden...
10039 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Cobus Robijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geen haar op zn hoofd die denkt aan een langer verblijf bij Inter.

PassievoorAjax
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Liever Klaassen dan Taylor

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee, Heintje Davids niet gewenst .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen