Feyenoord moet vrezen voor vertrek Giménez na woorden Mexicaanse bondscoach

14 november 2023, 13:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord moet steeds serieuzer gaan vrezen voor een vertrek van spits Santiago Giménez. De aanvaller is volgens Jaime Lozano, de bondscoach van Mexico, klaar voor een volgende stap in zijn loopbaan.

Volgens Lozano is een vertrek wellicht de beste oplossing voor de aanvaller van Feyenoord, die veel toekomst heeft in de nationale ploeg van Mexico – ondanks dat hij lang nog niet altijd speelt. “Uiteindelijk denk ik dat Santi kan uitgroeien tot de spits van de toekomst in deze selectie. Ik denk ook dat hij klaar is voor de stap naar een betere competitie”, aldus Lozano.

Artikel gaat verder onder video

En dus moet Feyenoord vrezen dat Giménez gaat vertrekken, omdat hij zo meer aanspraak kan maken op speeltijd bij de nationale ploeg van Mexico en deelname aan een eindtoernooi. Lozano: “Het zou goed voor hem zijn om een stap hogerop te maken. De Eredivisie is een goed niveau, maar ik denk dat hij bewezen heeft dat hij een hoger niveau aan kan in Europa.”

Giménez is dit seizoen een van en misschien wel dé grote uitblinker in de Eredivisie. De centrumspits was al dertien keer trefzeker. Ook in de Champions League liet hij zich onlangs van zijn beste kant zien door tweemaal toe te slaan in de thuiswedstrijd tegen SS Lazio. Maar in de afgelopen twee competitieduels leek hij niet helemaal zichzelf. Op bezoek bij FC Twente kwam hij amper in het stuk voor, in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk faalde hij vanaf de stip en tegen AZ werd hij voortijdig gewisseld.

Moet Santiago Giménez vertrekken bij Feyenoord?

Laden...
1134 stemmen
Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Hij heeft nog genoeg te leren in de Nederlandse competitie. Minimaal het seizoen afmaken.

jurgen😎
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Einde dit seizoen is hij weg zoals elke echte spits die goals maakt verkocht wordt.

FCJel
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Beter proberen te overwinteren, en 30+ goals t netje inrammen dit jaar. Dan ga je toch een stuk zekerder en lekkerder weg lijkt mij.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen