Hartman verklapt aan Noa Vahle wat PSV'ers bij Oranje zeggen over titelstrijd

22 november 2023, 09:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Talpa

Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman richt zijn pijlen na de interlandbreak weer vol op zijn club, waarmee hij hoopt de landstitel van vorig seizoen te prolongeren. In gesprek met Noa Vahle onthult de linksback hoe er in de kleedkamer van het Nederlands elftal over de titelstrijd wordt gesproken door PSV'ers Joey Veerman en Jerdy Schouten.

Na twaalf speelronden staan de Rotterdammers tweede achter de Eindhovenaren. PSV liet nog geen enkel punt liggen, waardoor de achterstand al zeven punten bedraagt, wat Veerman en Schouten dan ook regelmatig onder de neus van Hartman wreven bij Oranje: "Zij denken er vrij makkelijk over, Joey en Jerdy denken dat ze er al zijn. Dus dat is alleen maar goed", zegt de Feyenoorder breed lachend.

Artikel gaat verder onder video

Waar Feyenoord de competitie zaterdag hervat met een uitwedstrijd tegen Excelsior, wacht PSV een bezoek aan FC Twente in Enschede. Hartman denkt dat het elftal van Bosz tegen de Tukkers de eerste nederlaag van het seizoen gaat lijden. De week daarop staat bovendien de onderlinge topper in Rotterdam op de rol: "Volgende week als ze naar De Kuip komen dan is het verschil vier en dan maken we het hopelijk één."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TheMaster1981
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Dat is toch mooi man! lekker stoken onder elkaar. De spelers onderling kunnen een stuk beter met elkaar overweg dan de supporters iig. Hartman zal t ook wel een beetje aangedikt hebben met een lach, want Schouten is nu niet bepaald iemand die naast zijn schoenen gaat lopen denk ik.

Goku
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Aan het einde van het seizoen zullen we het zien wie er boven aan staan. En dat zal spannend worden want PSV gaat echt niet alles winnen en sluit Twente en AZ ook nog niet uit

Flamingo
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Mr. Bean

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen